Pozajmio sam od druga monitor Dell 18.5inch i hocu da ga spojim sa mojim LG iste velicine. E sad, spojio sam ih na graficku i daju mi sliku, ali jedan primaran ima start menu , a drugi ima desktop wallpaper i to je to. Hteo bih da mi daju celu sliku, kao jedan monitor. Prvi put se bakcem sa ovim... Jel mi treba neki program?
npr. nece da mi ulazi u igrice...Upalim youtube prenesem ga na drugi monitor, i povecam sliku a prvi monitor mi pokazuje desktop! Ja hocu da mi pokazuje preko oba jednu sliku...Jel moguce? Msm da jeste ali trazim teme,ne mogu da nadjem nista...
Upravo tako. ATI ima Eyefinity (s time sto za tri monitora treba aktivni DP adapter ili monitor za DisplayPortom), dok Nvidia ima 2D Surround, za koji je potreban SLI.
Ne znam za ATI. Sa nvidia 6600LE sam namestio to shto hocesh u nvidia desktop manager-u i opcija se zove `span`. Garantujem.
e, drz` da ti ga nabijem! `ko nema u vuglu, ima u guglu`
:: Upravo tako. ATI ima Eyefinity (s time sto za tri monitora treba aktivni DP adapter ili monitor za DisplayPortom), dok Nvidia ima 2D Surround, za koji je potreban SLI.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.