ali kontam da bih dobio negde oko 33% poboljšanja u odnosu na 4870 koju sada imam (ispravite me ako grešim). I dalje sam više za 6000 seriju, ali ako u subotu ostane koja, možda kupim i nju.
AMD Phenom II X3 720BE @3,4GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Gigabyte HD4870 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
hahhaaha pa i ja sam prosle godine imao gigabyte 4870(ne X2) pa evo vidis gde sam dogurao :) mozda se i tebi posreci! nego jesi ti otkljucavao taj tvoj x3 posto ja imam isti samo otkljucan u X4 20 ??
:: Ti nemoj da se javljaš, a znaš i zašto. :: :: :: ::
E sad mene interesuje da li ja kao korisnik hardvera bez pretenzija na overklok, imam problem sa ovakvim hardverom? Tj. u normalnom koriscenju bez ikakvih cackanja napona/frekvencija mogu da imam problem sa ovakvom kartom? A napajanje LC Power 550W u LC Pro914B kucistu (ostatak C2D 8600, 2x2GB RAM, 2xHDD, DVD-RW, ostalo sica i boranija ventilatori i tome slicno)?
Unapred hvala.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Jesam ga otključavao, i četvrto jezgro je ispravno na 2,8GHz. Ali, pri pokušaju OC-a, kao pravi ekspert za overklok, nisam mu dovoljno podigao napon, pa su mi igre pucale zbog toga. Posle toga sam ga nasvirao na 3,4GHz na 1,4V i tu radi stabilno (bez 4. jezgra). Moraću za vikend da se poigram malo oko kloka sa uklučenim 4. jezgrom, posebno ako stigne nova grafička.
AMD Phenom II X3 720BE @3,4GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Gigabyte HD4870 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
Odlicna kupovina! Ne bih se dvoumio mnogo, za 14k MSi sa 3 god. garancije, i to Twin Frozr II hladjenje. Tesko da moze bolje.
@DmasteRNo1: Jos nisi kupio grafu? Pa, ne kupujes auto Uzmi ovu, tesko da ima nesto bolje trenutno, a ako zelis nesto jace, GTX 560 Ti je trenutno najbolja kupovina u tom cenovnom rangu.
na 3.4 poce da brljavi u linX strestestu. ikone na desktopu pocele da menjaju boje kao lude i na kraju plavi ekran! e kad sam odradio 45min testa na 3.2 nije pobrljaveo ni na tren. trenutno mi radi na 3.0 i to mi je sasvim dovoljno...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.