dakle je lepo planiram da stavim 2 monitora na moju grafiku, i qpim adapter i ne daj se Mile kad imam neki retro DVI ulaz koji nema 4 pina kija ima adapter te taj adapter ne ulazi u grafiq, pretrazim ja po gradu i niko nema takav adpter koji mi treba ak oneko moze da mi pomogne molio bih
a svud sam nasao ovakav: http://www.datapro.net/images/1145-A.jpg koji ne ulazi jer ima po 2 pina sa gornje i donje strane pljosnatog za koje ja nemam rupice na grafi mojoj
jednostavno probas da od nekog prodavca ko sklapa konfigureacije da ti da ili proda taj deo posto se on nalazi u uvecini kutija s grafickim karticama a ne verujem da ih oni uvek daju onima koji kupe konfiguraciju. jednostavno pokusaj!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.