Trebam za Holandiju da posaljem burazeru njegov Lap koji je zaboravio kod mene, sad interesuje me kako to da uradim? Ako saljem postom, koliko bi me to zadovoljstvo izaslo i koliko bih morao da platim? Neke expres sluzbe/kuriri? Dal je neko od njih u dogovoru sa recimo DPD, DHL ili nekom drugom stranom sluzbom?
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Koliko vremenski bi trebalo to da stigne do tamo? Jos neki predlozi?
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Najbolje je ti je da to lepo stavis na bus, u dzep vozacu 10 evra, on saceka na stanici i to je to.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Koliko vremenski bi trebalo to da stigne do tamo :: Jos neki predlozi :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: ::
30e. Nije malo. Ne znam da li bi mogao jeftinije da prođeš sa vozačom nekog autobusa. Mada i kod njih nece ići ispod 20e sigurno. 5 do 10e traže do Crne Gore. Uvek gađaju 1/4 do 1/3 cene karte odokativno. Možeš da se cenjkaš sa njima, jer laptop nije gabaritan. Mislim da Lasta vozi za Holandiju.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.