pa zavisi sta igras i na kakvim podesavanjima, e sad sto kaze servis najveca razlika bi bila u grejanju :) probaj pa vidi sam da li ti se isplati jer je to opet postara karta pa da je ne dokusuris sa tim, mozes i riva tuner da uzmes, a mozes i MSI AB
garancija je iz raja izašla i primila se u zemlji Srbiji
01.03.2011. 13:30
status: user broj poruka: 411
Ljudi bre ... di da je proda? Pa garanicaj bre?!? G A R A N C I J A?!? To ti je batke dokument koji ima značaj najveće važnosti u Srbiji. O`ma da si je ispržio i pokvario, pa makar skakutao po njoj, i pravac radnja - eto najnovije verzije za dž. kao što veli prdavac Raić koji sve zna i sve može. Jedino ako nije te sreće pa garancija nije izdata u ASBIS firmi ... uuuu tugooooo ... onda je isfitiljio ... Ludilo bre ... ASBIS zakon!!!! Svi u ASBIS ... tamo dele za dž. grafike od 350€. Samo donesite pokvarenu staru u garanciji i eto radosti! Hahahahaha
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
:: Ovaj cicija je opet pasao bunike, jadničak :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: ::
Re: Re: Re: garancija je iz raja izašla i primila se u zemlji Srbiji
02.03.2011. 21:22
status: user broj poruka: 9006
Jebiga, jeo se neki pasulj s kiselim kupusom prekjuče...
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Raicu, zar prdis? Auu..mene su ucili da gasove zadrzavam u sebi ne bi li se sjebao koji unutrasnji organ, kazu tako zanimljivij :: :: :: :: :: prdavac Raić koji sve zna i sve može :: :: :: :: :: Hahahahah :: ::
:: Jebiga, jeo se neki pasulj s kiselim kupusom prekjuče.. :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: Raicu, zar prdis? Auu..mene su ucili da gasove zadrzavam u sebi ne bi li se sjebao koji unutrasnji organ, kazu tako zanimljivij :: :: :: :: :: :: :: :: prdavac Raić koji sve zna i sve može :: :: :: :: :: :: :: Hahahahah :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.