Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ATI FIREPRO V - Hoce li mi neko reci nesto o ovim grafikama???
STRANA 1 OD 1
kuglice ATI FIREPRO V - Hoce li mi neko reci nesto o ovim grafikama??? 28.02.2011. 10:05 T34073

status: user
broj poruka: 391
Nesto sam smurao i naleteo na ove grafike pa mi bas nije jasno sto kostaju toliko i sta su ove grafike!Ako neko zna bilo bi lepo da mi veli par reci_ HVALA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
strela75 Par reci 28.02.2011. 10:44 #299958

broj poruka: 1590
Open GL

Tu valjda haraju

Pozdrav.

-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

lumen75 firepro 28.02.2011. 11:53 #299974

broj poruka: 29
lumen75

Ati Firepro serija grafickih kartica je pandan Nvidijinoj seriji Quadro,odnosno Ati firepro ćeš kupiti ako nameravaš da se baviš grafikom,to su tzv inžinjerske kartice,nisu namenjene 3d (igrama,iako mogu poslužiti i za to :) ).
Zdebeli Malo da dopunim 28.02.2011. 12:30 #299991

broj poruka: 1383
Kartica ubrzava rad u 3d programima u realnom vremenu, render jos uvek radi cpu.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs