Da li se isplati uzeti ati 6850 sada (umesto 4770)?
STRANA 1 OD 1
Flynn
Da li se isplati uzeti ati 6850 sada (umesto 4770)?
27.02.2011. 18:36
T34050
status: user broj poruka: 249
Dakle imam Asus 4770 al valja se pripremiti za Crysis 2, Duke Nukem Forever, Deus ex......... Da li izlazi nova serija kartica do juna ili tek u septembru?
Moci ces igrati u full HD rezoluciji bez problema sa njom...sto se tice novih gpu-a mozda ce izaci ali ako imas priliku uzmi 6850 i vozi :) Pozdrav! Edit: ako mozes ispruzi se za 6870 i miran si :)
Lep je to upgrade, tako da ako imas kintu, sto da ne. A i pricalo se o 5850 toxic 2gb varijanti za nekih 15k nova, tako da, mogao bi i to da pogledas, dz je.
Da, svaka cast na naslovu teme, konacno neko da nije nazvao `pomoc` , `treba mi misljenje` itd. Tako bi svako trebalo da radi. U suprotnom su teme beskorisne i zato ljudi non stop postavljaju ista pitanja.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Zvao ja pre neki dan. Ima karta, ali po 28000 :: :: :: AMD Phenom II X3 720BE @3,4GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Gigabyte HD4870 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
GTX460 1GB POSTOJI U SMART IZVEDBI, TO JE OSAKACENA KARTICA, GF104 CIP IMA MANJE SP-A OD STANDRADNE GTX460, ta osakacena sa 1Gb Vrama je osetno slabija i od GTX460 768mb. tako da ljudi znaju ta kupuju...
Inace isplati se i te kako da uzmes HD6850, i to MSI Cyclone, mislim da je poprilicno jeftina a jako kvalitetna kartica.
Tek klokovana smart varijanta je ko 768mb, klasična zamka za slabije upućene.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Pisacu velikim slovima namerno da bi ljudi videli :: :: http://bit.ly/ihTz7 :: :: GTX460 1GB POSTOJI U SMART IZVEDBI, TO JE OSAKACENA KARTICA, GF104 CIP IMA MANJE SP-A OD STANDRADNE GTX460, ta osakacena sa 1Gb Vrama je osetno slabija i od GTX460 768mb. tako da ljudi znaju ta kupuju.. ::
pazi ja imao na prodaju pre jedno mesec-dva novu neotpakovanu GTX460 1Gb 36m garancija, i kazem drugaru tvoja je za 17k nova je 18500din na najjeftinijem mestu, a ova neotpakovana...kaze on javice se...Posle sat vreemna javlja se nasao istu kartu za 15k dinara i porucio...ja odem na sajt te firme i imam sta da vidim - SMART izvedba...tu mu ja objasnim i spasem ga da se ne zajebr i lik uzme kartu od mene....
:: TO SAM I JA NAPISAO PAR PUTA, AL DŽABE. KO DA SE IGRAMO GLUVIH TELEFONA I RUŽIČASTE MAJMUNSKE VEŠ MAŠINE!! :: :: http://www.youtube.com/watch?v=PP_pDXBOSBI&feature=relate :: :: Tek klokovana smart varijanta je ko 768mb, klasična zamka za slabije upućene :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: Pisacu velikim slovima namerno da bi ljudi videli :: :: :: :: http://bit.ly/ihTz7 :: :: :: :: GTX460 1GB POSTOJI U SMART IZVEDBI, TO JE OSAKACENA KARTICA, GF104 CIP IMA MANJE SP-A OD STANDRADNE GTX460, ta osakacena sa 1Gb Vrama je osetno slabija i od GTX460 768mb. tako da ljudi znaju ta kupuju.. :: :: ::
Često se ljudi zalete: primame ih niska cena ili bombastični nazivi. Ko ne zna (ili zaboravi) misliće da je Special Edition nešto posebno dobro.
A da neki nekad i ne slušaju kad im pričaš, to stoji. Džaba ti onda i bold, i masna, i crna slova, i sve.
Meni kad je nešto sumnjivo pogledam prvo šta svakolika zajednica piše na tu temu, a ne skačem odmah na Berzu da postavljam pitanje koje više nije na naslovnoj strani berze.
Sorry za ovaj off, Flynn - nije na tvoj račun.
Pozdrav!
Vlada
:: pazi ja imao na prodaju pre jedno mesec-dva novu neotpakovanu GTX460 1Gb 36m garancija, i kazem drugaru tvoja je za 17k nova je 18500din na najjeftinijem mestu, a ova neotpakovana...kaze on javice se...Posle sat vreemna javlja se nasao istu kartu za 15k dinara i porucio...ja odem na sajt te firme i imam sta da vidim - SMART izvedba...tu mu ja objasnim i spasem ga da se ne zajebr i lik uzme kartu od mene... :: :: :: :: TO SAM I JA NAPISAO PAR PUTA, AL DŽABE. KO DA SE IGRAMO GLUVIH TELEFONA I RUŽIČASTE MAJMUNSKE VEŠ MAŠINE!! :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=PP_pDXBOSBI&feature=relate :: :: :: :: Tek klokovana smart varijanta je ko 768mb, klasična zamka za slabije upućene :: :: :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: :: :: Pisacu velikim slovima namerno da bi ljudi videli :: :: :: :: :: :: http://bit.ly/ihTz7 :: :: :: :: :: :: GTX460 1GB POSTOJI U SMART IZVEDBI, TO JE OSAKACENA KARTICA, GF104 CIP IMA MANJE SP-A OD STANDRADNE GTX460, ta osakacena sa 1Gb Vrama je osetno slabija i od GTX460 768mb. tako da ljudi znaju ta kupuju.. :: :: :: :: ::
I posle neko da nesto kaze za ati/amd kako varaju kupce sa onim smanjenim podesavanjima u katalistu, da, a vidi sta nvidia radi, kopilad. Retko ko zna da su ove kartice raspadulje i da ne vrede ku*ca
Ovo ode predaleko. Nvidia je svoje proizvode jasno definisala, sa tim što prodavci pokušavaju da ono što im ``slabije ide`` po svaku cenu prodaju. Istina, GTX 460 SE ima 256-bitnu memorijsku magistralu, ali u odnosu na GTX 460 768 MB ima manje jezgara, manje texture jedinica, pa je otuda i lošija, dok je razlika između GTX 460 768MB i 1GB u render jedinicama. @flynn Ako te sve ovo zbunjuje onda uzmi 6850 i pevaj....
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.