Trebalo bih da pazarim za nekih 10-ak dana grafu, pa ne znam koju da uzmem. MSI 6850 cyclone, 6870 ili 6950 1GB...? Znam da nisu istog ranga, zato i ne znam sta bi mi bilo najbolje... Konfig.: i5 760 @ 3.4Ghz, MSI P55, 4 DDR3 hyperX, ATI ASUS 4830... Dosta me je sluzila grafa (skoro joj istekla garancija od 2 godine). Izdvojio bih nekih 220-230e max, jer mislim da nema potrebe vise da dajem... Hvala unapred! :))
MSI 6850 cyclone.Kosta 16700 din i ubedljivo najbolja kupovina. 6870 neces naci ispod 20000 din a nije tolika razlika u performansama. Za 2 godine ces svejedno kupovati nesto novo,a do tad ces se naigrati sa ovom i ustedeti skoro 100E.
Nemoj bacati pare,vidis da je kriza!
I thing im in love with MC Tali.EXIT 03
:: Trebalo bih da pazarim za nekih 10-ak dana grafu, pa ne znam koju da uzmem. MSI 6850 cyclone, 6870 ili 6950 1GB...? Znam da nisu istog ranga, zato i ne znam sta bi mi bilo najbolje... :: Konfig.: i5 760 @ 3.4Ghz, MSI P55, 4 DDR3 hyperX, ATI ASUS 4830... Dosta me je sluzila grafa (skoro joj istekla garancija od 2 godine). Izdvojio bih nekih 220-230e max, jer mislim da nema potrebe vise da dajem... :: Hvala unapred! :)) ::
Isti odgovor, ako voliš NV kupi GTX560 ako voliš ATI kupi 6950. Uklapa ti se u budžet. Mada si mogao i da prelistaš teme, ovo isto pitanje se postavlja svaki dan...
Vise sam nesto za Cyclone, jer mi je max rezolucija 1680x1050, i mislim da je ona dovoljna. Da imam 1080p, bez razmisljanja bih uzeo malo jacu. Mada opet, sta znam... Zato i pitam. :D bosh: Radi zadovoljavajuce. Sve i dalje radi sa max detaljima. Jedino u nekim zahtevnijim pucacinama, npr. Metro 2033, bolje da se smanje detalji za shadows/effects. To je jedino sto ga gusi najvise. :)
6850 jeste pun pogodak za tu rezoluciju, ali opet stoji pitanje kad ćeš sledeći put uzimati grafičku i kad ćeš kupovati nov monitor(sigurno ćeš uzeti fullHD), tako da dobro razmisli što se tiče upgrade-a, kad ćeš i šta ćeš, pa ti od toga zavisi i koliko ćeš(da potrošiš na novu grafu).
:: Vise sam nesto za Cyclone, jer mi je max rezolucija 1680x1050, i mislim da je ona dovoljna. Da imam 1080p, bez razmisljanja bih uzeo malo jacu. Mada opet, sta znam... Zato i pitam. : :: bosh: Radi zadovoljavajuce. Sve i dalje radi sa max detaljima. Jedino u nekim zahtevnijim pucacinama, npr. Metro 2033, bolje da se smanje detalji za shadows/effects. To je jedino sto ga gusi najvise. :) :: ::
Da imam 22inc,tj 1680x1050 ne bih se ni `troumio`! Uzmi lepo 6850 i tancuj,a meni daj ti 6000-7000 viska da kupiram keru usi.
I thing im in love with MC Tali.EXIT 03
:: Vise sam nesto za Cyclone, jer mi je max rezolucija 1680x1050, i mislim da je ona dovoljna. Da imam 1080p, bez razmisljanja bih uzeo malo jacu. Mada opet, sta znam... Zato i pitam. : :: bosh: Radi zadovoljavajuce. Sve i dalje radi sa max detaljima. Jedino u nekim zahtevnijim pucacinama, npr. Metro 2033, bolje da se smanje detalji za shadows/effects. To je jedino sto ga gusi najvise. :) :: ::
Imam fullHD monitor rez. 1920x1080 trenutno koristim gtx260 , kada bih menjao grafiku koja bi legla za ovu rezoluciju. Napomena grafika se ne menja 2 godine.
Onako razmisljem nije li bolje ostaviti GTX260 do kraja god. i onda pazariti nesto novo odnosno izlazi li nesto jace od gtx570 u tom cenovnom rangu... do kraja 2011 pocetak 2012...
Pozdrav
:: 6850 jeste pun pogodak za tu rezoluciju, ali opet stoji pitanje kad ćeš sledeći put uzimati grafičku i kad ćeš kupovati nov monitor(sigurno ćeš uzeti fullHD), tako da dobro razmisli što se tiče upgrade-a, kad ćeš i šta ćeš, pa ti od toga zavisi i koliko ćeš(da potrošiš na novu grafu) :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909 :: :: :: Vise sam nesto za Cyclone, jer mi je max rezolucija 1680x1050, i mislim da je ona dovoljna. Da imam 1080p, bez razmisljanja bih uzeo malo jacu. Mada opet, sta znam... Zato i pitam. : :: :: bosh: Radi zadovoljavajuce. Sve i dalje radi sa max detaljima. Jedino u nekim zahtevnijim pucacinama, npr. Metro 2033, bolje da se smanje detalji za shadows/effects. To je jedino sto ga gusi najvise. :) :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.