:: Idealno na prodaju al može i na zajam, treba mi na par dana :: :: Nažalost nigde ga nema u slobodnoj prodaji :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake.
:: Jesam, čak sam se i predstavio, krči ti malo telefon u podrumu? :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: Jesi mi ti Qkao malopre na fon za isti :: :: ::
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: U koji slot planiras da ubodes kartu? Imam dva mostica, jedan je kraci od graficke karte, a drugi je duzi mostic od ploce :: :: Idem do palilule za sat i po, dva, ako si u blizini baci mi mejl da ti ponesem ::
Taman ja kucam ovde nešto kad eto komše, navratio na neku lozovaču što sam nabavio a loš glas je bije pa greota da ne proba. Elem pita on mene šta to kucam a ja reko kako bezočno cimam kolege s berze da mi udele crossfire mostić jer ih nigde nema. Tu se on zainteresuje šta je to i ja izvadim iz fioke da vidi, i reko da mi treba još jedan. Tu se on ozari: `A to je to, ostao mi jedan od one 3850 a ja nisam znao šta je pa samo ćušnuo u fioku`.
A ja ga eto nisam ni pitao jer znam da tera zelembaća, mutavi ja.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.