Na nekom krs kompu imam MX440 koju bih da povezem sa TV-om koji ima samo scart prikljucak. Da li je to moguce, da li ima neki konektor-adapter koji ce mi omucuciti da prebacim sliku sa kompa na TV? Takodje imam i Ati 9600 AGP negde zatrpanu, pa ako ne uspe sa MX440, da li ce sa ovim Atijem?
Naravno da je moguce. Nabavi ovaj adapter: http://www.mikroprinc.com/proizvodi.aspx?sub=pp&pg=F3510&pid=16285 i preko chinc kabla spojis Sa graficke(zuti chinc) na scart i trebalo bi da sljaka kada posle restarta compa u podesavanju (desni klik na desk/properties/settings) odaberes monitor pod brojem 2 i cekiras `Extend My Windows Desktop Onto This Monitor`.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Na nekom krs kompu imam MX440 koju bih da povezem sa TV-om koji ima samo scart prikljucak. Da li je to moguce, da li ima neki konektor-adapter koji ce mi omucuciti da prebacim sliku sa kompa na TV? Takodje imam i Ati 9600 AGP negde zatrpanu, pa ako ne uspe sa MX440, da li ce sa ovim Atijem ::
Može preko tog priključka, provereno u praksi, ako slučajno budeš imao problema s povezivanjem probaj sa starijim drajverima, najbolje čak s onima koji su došli uz kartu.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.