Nameravam da kupim Samsung 931BW i novu graficku naravmo posto je ova stara u najmanju ruku shitara.Pa me zanima da li PES 6 (posto je to jedina igra koju igram)podrzava wide rezoluciju?
PS Koja graficka bi bila dovoljna da igram PES na High?
Ja imam 6800le i igram PES 6 bez problema na highest details i rezoluciji,a sto se tice wide-a ja sam najnormalnije igrao na laptopu koj ima wide ekran i sve je bilo ok,mislim da treba da prvo proveris koje rezolucije podrzava monitor,a onda u pes-u u settingsu proveris da li postoji ta rezolucija u opcijama,ako nema sigurno na netu ima mod za tu rezoluciju...
NE 7600GT,.Josh nije receno koja marka..Ne valja svaka bash!
25.02.2007. 20:17
status: user broj poruka: 1220
Heheh...Lepo si rekao...7600Gt....Lako sa tudjim parama :))) Uzmi Gainward 7600GS za AGP 1.4ns i DDR3 a ako nema uzmi 7300GT isto sa DDR3 od Gainward-a ..Ustede cesh bar30-40 eur.... a Dobicesh iste performanse za manje para..samo uradish malecki clock i eto ti 7600GT..A popi pivce za te pare ..ili uzmi MEMORIJU..toga nikada dosta..Toliko..Pozdrav
ali GS ne, bar sto se mene tice po meni ta prica o overcolck-u uopste ne drzi vodu, jer ako moze da se oc-uje GS moze i GT licno iskustvo sa gainward 7600gt 720/1650 (sto su ubrzanja od 29% za gpu i 18% za ram), a drzim je na optimal frequencies 660/1600 karta `ladna ko led, otprilike 40 stepeni i stvarno vozi sve u full-u, bar na 17``, a fudbal ce voziti i na duplo vecem monitoru
Mozda nije realno...al nema potrebe da uzima 7600GT ...pogotovo shto je AGP ploca...tako da menjace je ubrzo... ako nishta..bar zbog direct X 10..kada izadje..a shto bi davao skoro 14.000 za GT kada moze da uzme za 9.000 GS (mala ushteda a? 5.000 dinara) i malo je klokne i dobije brzinu GT na deafult-u a sve ce mu raditi bez problema..Sve preko toga je IZIVLJAVANJE i BACANJE PARA! Pa ja imam GS i sve radi na MAX detaljiva (splinter cell double agent,Rainbow Six VEGAS..Trenutno najzahtevnije igre koliko ja znam) a imam samo 1 GB rama..Znacim ram radi sve... ! 7300 GT ddr3 Gainward ili 7600GS su vishe nego dovoljne dok se ne predje na DIRECTX 10!!! Dobro je da mu nije receno da uzme 7900GTX!(znam da nema za AGP)!! Samo da mi znati koji ce K.... kada je opet DIRECTX 9 kartica.. a na njoj sve radi kao i na 7600GS!Pozdrav svima...i NE BACAJ PARE!
u kom ti svetu zivis bre??to sto ti nas lazes nije nista,najgore je sto sebe lazes i ubedzujes da `igras sve na max sa 7600 gs ` cooveeecee :: :: :: :: Mozda nije realno...al nema potrebe da uzima 7600GT ...pogotovo shto je AGP ploca...tako da menjace je ubrzo... ako nishta..bar zbog direct X 10..kada izadje..a shto bi davao skoro 14.000 za GT kada moze da uzme za 9.000 GS (mala ushteda a? 5.000 dinara) i malo je klokne i dobije brzinu GT na deafult-u a sve ce mu raditi bez problema..Sve preko toga je IZIVLJAVANJE i BACANJE PARA! Pa ja imam GS i sve radi na MAX detaljiva (splinter cell double agent,Rainbow Six VEGAS..Trenutno najzahtevnije igre koliko ja znam) a imam samo 1 GB rama..Znacim ram radi sve... ! 7300 GT ddr3 Gainward ili 7600GS su vishe nego dovoljne dok se ne predje na DIRECTX 10!!! Dobro je da mu nije receno da uzme 7900GTX!(znam da nema za AGP)!! Samo da mi znati koji ce K.... kada je opet DIRECTX 9 kartica.. a na njoj sve radi kao i na 7600GS!Pozdrav svima...i NE BACAJ PARE!
mozes igrati na widescreen monitoru samo izaberi zheljenu rezluciju...
..a ako kupujesh grafichku samo za fudbal, preporuchujem ti 6600gt. ja takodje igram samo fudbal i radi mi sa ovom grafickom na maksimumu detalja na 1600x1200 bez ikakvih problema. A ako razmishljash o tome da li ce ona biti dovoljna da pokrene sledeci fudbal koji izadje (o cemu sam i ja razmishaljao kada sam je kupovao), ne beri brigu jer ce sledeci fudbal biti pisan za DX10 tako da ti nece biti dovoljna ni 7600gt koju ti ostali preporuchuju
Imaš u setingsima da podešavaš rezoluciju. Sada ono što je zayebano to je da imaš 1280x800, pa onda 1680x1050. Dakle ništa od među rezolucije 1440x900 na kojoj tvoj monitor radi. Sve u svemu uključi lepo 1280x800 uzmi neku donju srednju klasu (7300GT, 1300pro) ili neku polovnu 6600 (GT ako nađeš još bolje) i samo udri `kolega`. Ortaci i ja već nedeljama pičimo na wideu uz komentar `koja livada bre`. Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.