Ljudi pomagajte u dilemi sam sta uzeti GTX 570 240eur ili ASUS 5870 za 220 i jedno i drugo pod garancijom stim da ja imam plocu samo za CF MSI 870A G54 i graficku trenutno Power Color 5850 pcs+
Mislim da ce ti ovo pomoci http://www.anandtech.com/bench/Product/306?vs=294 :) Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
:: Ljudi pomagajte u dilemi sam sta uzeti GTX 570 240eu :: ili ASUS 5870 za 220 i jedno i drugo pod garancijom stim da ja imam :: plocu samo za CF MSI 870A G54 i graficku trenutno Power Color 5850 pcs+ :: :: :: STA DA RADIM POMAGA ::
Nisam razmisljao o prodaji Power Color 5850pcs+ nekako mi se neprodaje jel nemogu dobiti vise od 160 eur a vise mi vredi ovako sto je imam a i malo mi je prirasla srcu
:: Nisam razmisljao o prodaji Power Color 5850pcs+ nekako mi se neprodaje jel nemogu dobiti vise od 160 eur a vise mi vredi ovako sto je imam a i malo mi je prirasla srcu :: :: ::
Priraslo ti je dupe, njega ne možeš da se rešiš, a kartica leti samo tako. Malo se proguta knedla kada se prodaje skupo kupljena grafulja za sitnije pare, ali, šta je tu je, nisi jedini. Ako se se malo ispalio kod te kupovine - kod ovih si evidentno pametnije uradio - ukoliko su ispravne.
:: Dobro, onda je drži u fioci :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909 :: :: :: Nisam razmisljao o prodaji Power Color 5850pcs+ nekako mi se neprodaje jel nemogu dobiti vise od 160 eur a vise mi vredi ovako sto je imam a i malo mi je prirasla srcu :: :: :: :: :: ::
Tako kazu ostaje samo da se testiraju pre kupovine i nije to da mi je dupe priraslo nego bolje sestri da poklonim nego da je dajem bud zasto inace karticu sam platio 180eur i nemislim da vredi vise od 160 jer padaju cene svakog minuta a sada trenutno mi zadovoljava potrebe nego kad pogledam ponude nekako mi primamljivo pa reko aj da se malo ponovim videcemo sutra sta ce da bude
Hoće to tako da priraste srcu.Dođe nova cupi,a tebi se ne rastaje od stare pa se posećujete s vremena na vreme.Odloži ti nju u fioku pa kada je se uželiš,slučajno vidiš ili pak osetiš leptiriće,izvadiš je iz fioke pa je turiš u slot
:: Priraslo ti je dupe, njega ne možeš da se rešiš, a kartica leti samo tako. Malo se proguta knedla kada se prodaje skupo kupljena grafulja za sitnije pare, ali, šta je tu je, nisi jedini. Ako se se malo ispalio kod te kupovine - kod ovih si evidentno pametnije uradio - ukoliko su ispravne :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
:: Tako kazu ostaje samo da se testiraju pre kupovine i nije to da mi je dupe priraslo nego bolje sestri da poklonim nego da je dajem bud zasto inace karticu sam platio 180eur i nemislim da vredi vise od 160 jer padaju cene svakog minuta a sada trenutno mi zadovoljava potrebe nego kad pogledam ponude nekako mi primamljivo pa reko aj da se malo ponovim videcemo sutra sta ce da bud :: :: :: ::
ahahahahahahaha... Ja msm da ti hoces po svaku cenu da potrosis pare...
- Ako si karticu platio 180e, zasto ti je malo da je prodas za 160e?!? Izgubio si svega 20e... To je veliko NISTA!
- Menjas ati 5850 (super karticu) da bih uzeo 5-10% bolju karticu, sa kojom ces imati svega 5-10frejma vise i to ako igras na 1920x1200 sa 16xAA... Ta Ati 5850 nema koju igricu ne moze da pokrene...
:: Tako kazu ostaje samo da se testiraju pre kupovine i nije to da mi je dupe priraslo nego bolje sestri da poklonim nego da je dajem bud zasto inace karticu sam platio 180eur i nemislim da vredi vise od 160 jer padaju cene svakog minuta a sada trenutno mi zadovoljava potrebe nego kad pogledam ponude nekako mi primamljivo pa reko aj da se malo ponovim videcemo sutra sta ce da bud :: :: :: ::
570 definitivno. A bio bih ti zahvalan ako bi mi napisao koju za tvoju ploču pošto planiram da je kupim. MSI pamtim po lošem kvalitetu izrade ploča iz perioda od pre 5-7 god. A sada ih svi hvale. Pa napiši o izradi, bagovima( ako ih ima), oc, stabilnosti... Hvala unapred. Može i na mail durbak1234@yahoo.com.
Ovako bio sam da vidim i jednu i drugu graficku lik koji je prodavao GTX 570 mi saopstava da nece da je proda ali sve to dok ja testiram grafulju da je rekao da nedolazim nego ja dosao a on kao nece je prodavati je mu netrebaju hitno pare koji lik da neverujes, ali sta je tu je otrcim ja kod ovog drugog lika i testiram svera oce da proda i ja ga pitam da li je bila servisirana bla bla a on kaze da jeste ali kao dali su mu novu i kako je meni on to srocio ja nisam bio uveren u to i tako da sm i od nje odustao. hvala svima na odgovorima i predlozima ali bice srece drugi ili treci put pozdrav
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.