Ako nije prob. napisite ovde ili mi posaljite na mail gde mogu da popravim gore navedeni monitor. Moja pretpostavka je da je crklo napajanje ali nisam 100% siguran [vidim da su `popucali` neki kondenzatori].
ERC je puko i sve garancije idu na Kimtek. Inace drug koji je radio u ERC-u je otvorio svoj servis u ul. Zicka 25 tel:011/2421-511 . Ne bih ti preporucio da nosis u Kimtek jer znam kakva je guzva bila u Erc-u i patanje koliko brzo mogu da ti pogledaju i poprave za razliku od mog druga koji jos uvek nema guzve.
Na zalost kod ovog tipa monitora sa popucalim kondezatorima koji su obicno na njemu sekundarni kvar ide i jos jedan neispravan cip. A sto se tice popravke mogu da ti ispisem par mesta pa ti se odluci sta ti vise odgovara samo se nadam da me neko nece ubiti zbog reklame
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.