Jedno pitanjce.Spojio sam GTX260 sa adapterom DVI-HDMI,na LCD TV Sony 32 HD Ready.Dobijem sliku na TV -u,ali samo pozadinu sa monitora bez ikonica i start menija.Mislim da je to ona opcija Dual-View mada to ne mogu da biram u nVidia control panelu.Mozda je problem sto je monitor full hd a tv nije,mada mi pokaze na Tv-u 1080P.Tako pise i u specifikaciji TV-a,da podrzava 1080p rezoluciju preko HDMI kabla.Zna li neko da li mogu da dobijem Clone na ovom Sony lcd-u.Ajd hvala.
Da li si odradio `detect displays` (automatsko utvrdjivanje ...
18.02.2011. 02:39
status: user broj poruka: 10999
prisustva primarnog i sekundarnog displeja i njihovo medjusobno usaglasavanje). -Taj televizor verovatno podrzava `downscaling` -U NV control panel-u treba da ti bude stiklirano `dual display setup` (a ne `single display, performance` mode) -Probaj da privremeno smanjis rezoluciju monitora (ako je sada na 1920x1080) i da promenis frekvenciju osvezavanja (60Hz, 59Hz, 72Hz...)...
Nasao sam opciju za clone,opcija u nVidia control panelu-Set up multiple displays-opcija pod brojem 2 gde su prikazana oba displeya(u mom slucaju BenQ monitor i Sony Tv).Desni klik na zeleni prozor Tv-a,i izaberem opciju Duplicate Displays -use BenQ HDA as primary clone.Hvala Tortojedu na pomoci da se potrudim vise oko ovoga.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.