skoro sma re-instalirao windows xp,svi su mi se driveri instalirali sem grafice.Svaki put kada pokusam da instaliram drivere izbaci mi `faild to detect hardware and operation sistem`. Zanimam me jel to do graficke,maticne ili do xp?
Imam msi ati radeon hd2600pro graficku,a maticna mi je gigabayte ga-945p-s3 sa starim driverima...
Sta vi mislite??
Hvala u napred !!!!
CPU: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz CPU Speed: 2.0 GHz Performance Rated at: 3.5 GHz RAM: 3.2 GB OS: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600) Video Card: ATI Radeon Graphics Processor (0x9589) Video RAM: 512.0 M
Kada odem u safe mod da instaliram onda mi izbaci : setup did not find a driver compatible with your current hardware
CPU: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz CPU Speed: 2.0 GHz Performance Rated at: 3.5 GHz RAM: 3.2 GB OS: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600) Video Card: ATI Radeon Graphics Processor (0x9589) Video RAM: 512.0 M
ajd da ti postavim pitanje posto si instalirao XP da li si instalirao microsoft Net framework? atijevi drajveri nece na xp ako nemas framework instaliran skini lepo verziju 2 i 3 pa instaliraj pa tek onda probaj drajvere za grafiku kod Win7 tih zezanja nema, cisto da znas
najpre ce biti framework, dovoljan je 2.0. Sad vidim da najnoviji ATI drajveri odgovaraju kartici.
e, drz` da ti ga nabijem!
:: ajd da ti postavim pitanj :: posto si instalirao XP da li si instalirao microsoft Net framework :: atijevi drajveri nece na xp ako nemas framework instalira :: skini lepo verziju 2 i 3 pa instalira :: pa tek onda probaj drajvere za grafik :: kod Win7 tih zezanja nema, cisto da zna :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1511568 :: ::
jel zna neko gde mogu da skinem windows 7 poslednju verziju ili update?
da, ja ti predlazem windows 7, radi za sve pare :) imas pristojnu mashinu, terace bez problema
sto se instalacije tice, prosetaj malo po forumima (torentima) naci ces sigurno (znas, ovde piraterija nije dozvoljena) uzgred, mislim da nemas potrebe da instaliras ultimate verziju, i neka manje zahtevna ce ti raditi posao (profesional,home premium)
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.