šta god da kupim - GTX560 ili 6950 1GB, najverovatnije neće biti Gigabajt. A baš mi se dopao izgled GTX560OC verzije. Sa Radeonima 4870 i 3870 nisam imao nikakvih problema, ali u poslednje vreme sve čećše zasravaju grafičke karte, tako da ću najverovatnije ići na MSi ili na Gejnvorda kojeg je Daum predložio.
AMD Phenom II X3 720BE @3,4GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Gigabyte HD4870 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
Neznam zasto vi imate tolike predrasude oko Gigabyta,prosla 8800GT kao i ploca bila su Gigabytove,sada GTX 560OC,takodje Gigabyte,i mogu reci da sam prezadovoljan,temperature u idle oko 37C u proseku dok u full loadu ne prelazi 67C,u Black Ops npr,temp je 50C konstantno.
:: Asus u Vipu je 27.000, barem je toliko bio kad sam bio tamo pre neki dan.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Prvi put čujem da od isprekidanih linija na desktopu prsne grafika
Valjda obrnuto
Meni su davno prsle nove 6800GT od Gigabyte-a, na 6 meseci svaka. Od tad sam rekao da neću u mašinu staviti njihove grafike... __________________ Scourge of PCBerza
eheh jebes ga ne isplati mi se da mi neko donosi evgu iz inostrasnstva . . .
:: uzeti iskljucivo eVGA. :: :: :: :: Vidim da se dosta vodi polemike oko ove karte, zanima me vase misljenje :: :: :: :: Od kojeg proizvodjaca kupiti kartu i zast :: :: :: :: Budzet 25.000
sto ti se ne isplati? em jeftinije, em pouzdanije.. koj ce ti garancija..?
:: eheh jebes ga ne isplati mi se da mi neko donosi evgu iz inostrasnstva . . :: :: :: uzeti iskljucivo eVGA. :: :: :: :: :: :: :: Vidim da se dosta vodi polemike oko ove karte, zanima me vase misljenje :: :: :: :: :: :: Od kojeg proizvodjaca kupiti kartu i zast :: :: :: :: :: :: Budzet 25.000
Ma bezi kaki sam baksuz ce mi uleti neki falicni primerak, sta fali ovoj frozrki ?
:: sto ti se ne isplati? em jeftinije, em pouzdanije.. koj ce ti garancija.. :: :: :: :: eheh jebes ga ne isplati mi se da mi neko donosi evgu iz inostrasnstva . . :: :: :: :: :: uzeti iskljucivo eVGA. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Vidim da se dosta vodi polemike oko ove karte, zanima me vase misljenje :: :: :: :: :: :: :: :: Od kojeg proizvodjaca kupiti kartu i zast :: :: :: :: :: :: :: :: Budzet 25.000
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.