gledao sam seriju na kompu i odjednom se zamrzla slika i restartovao se. nece ni do biosa da dodje samo se cuje pistanje biiiiiiiiip bip bip . znaci jednom dugo dva puta kratko. sta znaci taj siglal? sumnjam na graficku posto ne daje sliku? 4870x2, proc p2 x4
:: gledao sam seriju na kompu i odjednom se zamrzla slika i restartovao se. nece ni do biosa da dodje samo se cuje pistanje biiiiiiiiip bip bip . znaci jednom dugo dva puta kratko. sta znaci taj siglal? sumnjam na graficku posto ne daje sliku? 4870x2, proc p2 x4
Izvadi memorijske stapice i malo ih ocisti.Vrati jedan po jedan, probaj naizmenicno da stavljas jedan po jedan...
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: gledao sam seriju na kompu i odjednom se zamrzla slika i restartovao se. nece ni do biosa da dodje samo se cuje pistanje biiiiiiiiip bip bip . znaci jednom dugo dva puta kratko. sta znaci taj siglal? sumnjam na graficku posto ne daje sliku? 4870x2, proc p2 x4
dok sam otvorenog kucista palio komp. zasvetlela je crvena lampica na grafickoj nisma ni znao da postoji ta lampica, mozda zato sto se do sada nije palila. tesko cu je proveriti kod nekoga posto vecina mojih ortaka nema napajanje za ovu dvoglavu
napajanje radi ok kad ubacim tu 9500. tj ceo komp radi ok! e sad ne bi znao dal je preoptereceno napajanje pa sa ovom nv koja malo trosi radi ok. radilo je tri meseca i jedno i drugo....
Ne budi siguran. Moj slučaj: nije bilo SeaSonic, bilo je LC Power 550W, ali nije htelo da potera sistem sa 7900GT, ali sa 8400 je radilo kako treba. Pre toga je 2 godine radilo kako treba.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.