Re: Ja se uopste ne pitam zasto covek prodaje AMD kartu. Ali, svaki...
15.02.2011. 20:37
status: user broj poruka: 486
haha,nesto mi tu vise mirise da ce on da predje na Nvidiu :D
Asus M4A89GTD pro-usb3/Phenom II b55 x4 4ghz/Asus GTX460 direct cu 1gb/2x2gb Exceleram 1600mhz cl7/Wd blue 640gb/Thermaltake v9/Lc power 750w metatron/Z-cinema/Samsung p2370
:: put kada cujem da neko KUPUJE, pitam se, pitam `gde li spada doticni - u neobavestene, u optimiste, u kljucare-bravare...?`.. :: ::
hehehe,pa nema razloga da budes nervozan 6870 je odlicna kartica i nije puno sporija od 6950, sad ti se ne isplati da je prodajes izgubices jos vise sa doplatom,cuti i igraj se, jos dugo vremena ce 6870 da gura igra na very high.
Hvala za info. Brzopleto sam i postavio temu ,nisma gledo testove. Iziritiran sam time sto kada sma narucio kom sa ovom grafickom,oko dve nedelje je proslo dok ga nisma dobio (ceklaploca,nema delova,praznici...) a taj dan kada sma ga konacno uzeo da se igram,crkne mi TV na koji je trebao da ide komp. I cekam popravku tv-a, bice uskoro mesec dana, drugim recima, kad saberem mesec ipo a bojim se da ne bude dva, ja ne koristim komp, bezeveze dao pare, - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59
samo da ne napravi gresku kao ja. ponesen hypom da nvidia mnogo bolje radi u BFBC2 promenim 6850 sa doplatom od 20 evra za msi hawk 460. posle 3 dana mrcvarenja i testiranja konacno dodjemo do zakljucka da je karta nekompatibilna sa plocom. (ga 790x-ud3p) daju drugog msi-a, ona oc verzija i ta radi odlicno. ali avaj, manji i minimalni i average i maksimalni fps u online BC2 nego sto je bio sa 6850 na istim podesavanjima igre. tako da pedja ne zaletji se zarad 2-3 fps, ili jos gore da ti nova karta losije radi na igrici koju najcesce igras.
Fora je sto ne igram nista, a to sto sma planirao jos nisma probao dok ne popravim TV.nadam se da ovaj 6870 tera sve sto mi treba. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59
haha nekompatibilna gtx460 sa 790 plocom,omg sta sve necu procitam ovde :D sta je bre ovo cirkus ili forum :D
Asus M4A89GTD pro-usb3/Phenom II b55 x4 4ghz/Asus GTX460 direct cu 1gb/2x2gb Exceleram 1600mhz cl7/Wd blue 640gb/Thermaltake v9/Lc power 750w metatron/Z-cinema/Samsung p2370
:: :: samo da ne napravi gresku kao ja :: ponesen hypom da nvidia mnogo bolje radi u BFBC2 promenim 6850 sa doplatom od 20 evra za msi hawk 460. posle 3 dana mrcvarenja i testiranja konacno dodjemo do zakljucka da je karta nekompatibilna sa plocom. (ga 790x-ud3p) daju drugog msi-a, ona oc verzija i ta radi odlicno. ali avaj, manji i minimalni i average i maksimalni fps u online BC2 nego sto je bio sa 6850 na istim podesavanjima igre. tako da pedja ne zaletji se zarad 2-3 fps, ili jos gore da ti nova karta losije radi na igrici koju najcesce igras ::
da sad ne nabrajam sta smo sve radili za ta tri dana lakse je reci sta nismo. jedino nismo flesovali bios na grafici. grafika nova iz prodavnice pa nam bila frka. ti pitaj sta se trebalo istestirati pa da vidim da nesto nije preskoceno. ta grafika nije radil.a na toj ploci, zamrzavala ekran u bilo u nekoj igri bilo u 3dmarku. dakle zamrzne ekran a ton ide dalje. ista ta grafika extra radila na intel konfiguraciji. kapiras da smo imali dve platforme za test. iskljucivali jednu po jednu komponentu i dosli do ovog tebi bas smesnog zakljucka. citaj dobro, 3 coveka koja se dobro razumeju u kompjutere , sebe iskljucujem, su dosli do tog zakljucka. e sad kad ne verujes sta citas, sta bi po tebi mogao biti uzrok sto nije htela lepo da radi na toj ploci.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.