Ako ti je bita garancija, juri onog ko daje 3 god. Sto se hladjenja tice, svako ima svoj custom model. Na primer, MSi ima TwinFrozr hladjenje, Asus ima DirectCu, Gigabyte ima WindForce...
To su uglavnom OC-ovani modeli koji su malo skuplji od referentnih modela.
U principu stvar ukusa obe karte su tu negde. Zagledaj se u svoju dusu i vidi koja boja dominira, zelena ili crvena. Msi twin frozr gtx 560 je jako dobra kupovina.
ali od 6950 sa 1GB RAM-a imaš samo Safira koji daje 2 godine garanciju, što je meni lično malo, za kartu koja košta preko 20.000 dinara, iako bi je koristitio otprilike 2 godine. Šta god da uzmeš gledaj da garancija bude 3 godine. Asus će verovatno biti skuplji i od GA i od MSi, tako da gledaj neku od njihovih karti.
AMD Phenom II X3 720BE @3,4GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Gigabyte HD4870 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
Ne mogu da verujem?!? Samo par tema niže ČOVEK KUKA kako se ZAJEBAO što je vas slušao i kupio 560 kada je za M A NJ E para mogao kupiti jaču i bolju 6950, i mnogi se još i pozivaju na to da bi kupili radije i pre 6950 i ovde - - O PE T neki preporučuju SLABIJU NVIDIA KARTICU pa makar i za 2-5%? Ja neznam, da li je ovo bolest ili vi jednostavno volite da pišete bez ikakvog razlogA???
A 3 godine garancije? Ako ima 6950 sa tri godine garancije, to postuj, inače se briši odavde, spamuješ.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: :: :: :: Ne mogu da verujem?! :: Samo par tema niže ČOVEK KUKA kako se ZAJEBAO što je vas slušao i kupio 560 kada je za M A NJ E para mogao kupiti jaču i bolju 6950, i mnogi se još i pozivaju na to da bi kupili radije i pre 6950 i ovde - - O PE T neki preporučuju SLABIJU NVIDIA KARTICU pa makar i za 2-5% :: Ja neznam, da li je ovo bolest ili vi jednostavno volite da pišete bez ikakvog razlogA???
Da sam negde kod nas video Gigabajtov 6950 sa 1GB RAM-a, odmah bih sutra ujutro nazvao komšiju da mi naruči jednog. Ali, prc, osim Safirovih, kod nas nema karti ni od jednog drugog proizvođača. Iako sam u proteklih 6 godina koristio samo ATi-jeve karte, zbog konačno poštene cene od strane nVidije, nije mi problem da kupim GTX560. Ranije nisam hteo da kupujem DžiForsove iz principa.
AMD Phenom II X3 720BE @3,4GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Gigabyte HD4870 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.