Kada pokrenem TDU 2 i igram 2-3 sata sve je O.K,medjutim kad pokrenem je**ni Firefox i otvorim 3-4 tab-a aj da kazem mozda nekad i 5 posle izvesnog vremena mi zakuca komp i izbaci mi blue screen i napise da nesto nije uredu sa kartom.Sta mislite sta bi to moglo biti?
Ma jok, softverski je problem. Reinstal win-a bi trebalo da resi stvar. Pre toga probaj da vratis zadnju snimljenu poziciju kad je sve radilo kako treba(system restore). Ako nece onda reinstal.
Veca sam to uradio i mislio sam da je do drivera ili mozda do samog wina,ali ne vec treci put stavljam drugi vin i druge drajvere,stalno ista prica.Probacu sa win 7 pa cu videti da li ce se nastaviti.
Probacu sutra sa flashom,a ovaj pretrazivac mi je dobar i nemam nameru da promeni.U svakom slucaju hvala,idem sad da spavam pa cu sutra probati da uradim to.Hvala
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.