Mislim da ne vredi 30$ vise za radi 30 MHz vise i boljeg hladjenja. Ja cu svoju da nasviram iz prve na 930 MHz i opet dodjosmo na isto, a kartu sam platio dosta manje.
Ali dobro, karta kao karta je dobra, hladjenje MSi Twin Frozr se i ovoga puta pokazalo kao vrhnuski.
Naravno sve opravdava svoju cenu ali ja imam 5850 pa sta djubre ali sljaka znam da bi svi voleli da imamo najace graficke i procesore nasvirane na 6ghz daj malo uzivaj te
Bio je jedan review ja sam davao bas ne moze gt560 ti da stigne 6950 mozda vise zelja fanova nego nesto realno ,posto se 6950 1 GB klokuje dobro pogledaj malo po forumu. A da bi ATI mogao da spusti cene mogao bi to se slazem.Za to je Nvidia zaduzena. Imas Guru3D test tako da ,tesko je dupetom protv stranog tela. Da se razumemo nema nista protv toga sto ti pricas,(kamo srece pojeftinio bi Ati)ali tebi ce da veruje Tortojed i jos poneko sa ovog foruma ,a Guru3D ceo svet .Ne znam da li shvatas taj disbalans.
:: Za 30$ vise moze da se nadje 560 Direct CuII,koji je u proseku brza od 6950,tako da je ovaj model vise za neki ekstremni overklok.. :: ::
Raicu mislim da skreces sa teme .Posveti se temi.Hvala.
:: Nije ti losa ova. Onda ce nju da izvestava sta je generalni AMD-a jutros doruckovao. :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: Ovde je soko ulovio gtx 560 Ti ,brzi od Gtx 560 :: :: :: :: Nadji devojku..... pod hitno.. :: ::
Bas kazem raicu pre neko vece, au al je ovaj forum otisao u k*rac, bio je on i ranije u kurc*u ali ovo sad je totalna katastrofa, sve imbecil do imbecila gleda kako jedan drugog da zajebe, prozivaju jedan drugog da nemaju devojku da su `noulajferi` itd itd uglavnom lece se komplexi pretezno, a teme sve retardiranije...sve vise ljudi odlazi, a vrti se ista garnitura od 6-7 ljudi koji smaraju iz dana u dan...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.