Skinuo sam driver sa oficijalnog sajta,ali nece da instalira,krene da mi instalira i onda zabode i ne mogu nista da uradim sem da ga res. na dugme -.-
Ako neko zna neki drugi sajt za skidanje drivera,veoma bi mi znacilo.....
Hvala u napred!!!!
CPU: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz CPU Speed: 2.0 GHz Performance Rated at: 3.5 GHz RAM: 3.2 GB OS: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600) Video Card: ATI Radeon Graphics Processor (0x9589) Video RAM: 512.0 M
Neki Ati drajveri `vole` kad imaju instaliran pre njih .NET Framework 2.0. Možda je i ovde taj slučaj.
Pozdrav!
Vlada
:: Skinuo sam driver sa oficijalnog sajta,ali nece da instalira,krene da mi instalira i onda zabode i ne mogu nista da uradim sem da ga res. na dugme -. :: :: Ako neko zna neki drugi sajt za skidanje drivera,veoma bi mi znacilo.... :: :: Hvala u napred!!! :: :: :: CPU: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GH :: CPU Speed: 2.0 GHz Performance Rated at: 3.5 GH :: RAM: 3.2 GB :: OS: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600 :: Video Card: ATI Radeon Graphics Processor (0x9589 :: Video RAM: 512.0 M
Imam ja 2600XT. Nisam probavao novije drajvere od 10.8 koji rade bez problema. Skini verziju bez catalyst control centra pa probaj s njom u slucaju da te aka .NET.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
sa tog sajta sam skinuo,i nije hteo da zavrsi instalaciju,pokusacu da nadjem 10.8,pa cu to da pokusam.
Hvala!!!
CPU: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz CPU Speed: 2.0 GHz Performance Rated at: 3.5 GHz RAM: 3.2 GB OS: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600) Video Card: ATI Radeon Graphics Processor (0x9589) Video RAM: 512.0 M
Ako mozda znate,posto sam re-instalirao xp,ne mogu da idem na net,jel znate mozda sta je problem,ili ako znate temu na forumu da mi posaljete link. Imam telekom srbija adsl,HG520i...
Hvala!!!
Da li je mrezna instalirana kako treba, da li taj adsl modem ide preko usb-a pa mu trebaju drajveri ili preko mrezne? `ne mogu na net` ne pomaze mnogo.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Wireless ADSL ruter annex B , nema USB, sem ako nije lemio...
Pozdrav!
Vlada
:: Da li je mrezna instalirana kako treba, da li taj adsl modem ide preko usb-a pa mu trebaju drajveri ili preko mrezne :: `ne mogu na net` ne pomaze mnogo :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: ::
Instaliraj drajver za lan /plocu/ i trebalo bi da ti radi net. Tu graficku sam imao i bio sam najsrecniji kad sam je prodao. To jednostavno ne valja nista!!! bobanf
Instaliraj drajver za lan /plocu/ i trebalo bi da ti radi net. Tu graficku sam imao i bio sam najsrecniji kad sam je prodao. To jednostavno ne valja nista!!! bobanf
echolife hg520i home router Nisam nista lemio,otkad sam ga dobio,nisam ga ni dirao,sve do sad.
Bobanf Maticna mi dusu uzela koliko sam problema imao sa njom -.- Driveri za maticnu sam instalirao na auto-instal.I tu sam imao problema,posto mi je trazio da instaliram kao i xp, pre instalacije mi trazio da backup files,ja odem na backup files i on mi prijavi da nemam dovoljno hdd mesta,i ako mi je 120gb prazno o.O Posle par pokusaja i restartovanja kompa,nekako je uspelo da se instalira.... Mada ko zna sta je on instalirao :)
Jel znas mozda lik za lan driver?
Uz plocu si valjda dobio cd. Idi u control panel - device manager - nadji network adapter i desni klik pa `update driver`, xp ce sam naci potreban drajver sa cd-a. /cd ubacis u drajv pre toga/ Taj ruter treba da radi preko mreznog kabla bez problema. Ako si ovo uradio a opet nece, pozovi 0800 100100 i dace ti podesavanja za ruter /govorice ti redom sta sve treba da kliknes/.
Graficka mi je radila samo sa fabrickim drajverima i to prilicno traljavo, nikakav update nije pomagao. jednostavno, prodaj to i kupi nesto `krsteno`. Ta serija je losa. Mozda nekome radi ali meni je svanulo kad sam sr resio te bede.
Vidim na slikama da su komponente pravilno instalirane /lan i ostalo/. Ako imas problem sa internetom, zovi podrsku. Sto se tice graficke, da se ne ponavljam.....
Net sam uspeo da sredim,ali mi ostala jos graficka,sto se tice fabrickih drivera to nemam -.-
CD nisam dobio kada sam kupio komp.....
Ja stvarno ne razumem kako se instalira driver za graficku,zar je toliko tesko,svaki je*ni put kada ocu da instaliram bilo koji driver za graficku,ne bitno da li je starija ili novija ver,meni komp zabode i nista ne mogu da uradim,sem na dugme da ga restartujem....
Ako neko zna u cemu je problem,nek mi napise,jer ovo vise nema smisla -.-
Na sve ovo odrađeno pre će biti da je vrisnula grafika. Imao sam puno puta situaciju koju si opisao i problem je bila grafika. Net frejmvork nije problem jer ati drajver sam napomene da fali ako nije instaliran isti. Prethodni drajver nema nikakve veze, ja sam na mojoj mašini u servisu sam instalirao preko 50-60 različitih grafika (prilikom testiranja istih) što ati što Nvidia, imam po 5-6 različitih Nv i ati drajvera instalirano i NIKAD nisam NIJEDAN deinstalirao i sve radi. Naravno sam OS ne radi ni blizu kako je brzo radio ali radi. Reinstalacija mog računara je prava noćna mora tako da ga guram dok ne zahefta...
http://www.youtube.com/watch?v=WBmVxATDSJ0 Moje sokoćalo Sempron 140 (X2 Athlon II 4400e) Asus M4A87TD/USB3 2Gb DDR3 (neka na 1066) Asus 8800GTS Čifteković 0,35KW WD zelembać 1TB
Imao sam isih problema sa tom istom karticom. Sa novijim drajverima, tamo od 10.0 sam morao da idem rucno i da izaberem u paketu od 50-ak modela (kada se preko devajs menadzera...pa have disk...)koje drajveri podrzavaju, onda ih tu pronadjem i tako je jedino moglo, jbmlga zasto...
@servispc Zavisi od komponenti(chipset,proizvodjac graf. karte,dodatne kartice i sta je prikljuceno na USB. Da je u pitanju kartica, ne bi se drugom prilikom digao sistem, nakon sto je blokirao sistem prilikom instalacije drajvera.. Ako blokira prilikom dizanja, a koristioo je 6.1,7.2,8.1 i 10.2 drajvere, onda je velika mogucnost da je crkla. Ipak Driver Swiper 2.8.5 i deinstalacija ili Driver Cleaner.NET 3.4.6.0. Ako koristis drugi ukini sve sto je vezano za ati, osim chipset, ako imas AMD 690,780 ili noviji chipset. Nema veze sto prikazuje gresku prilikom deinstalacije. operator
Instaliraj normalno. Ako ne uspe, driver clenaer, pa ponovo druge. Imas u izboru 4 drajvera. 6.1,7.2,8.1 ili 10.2 drajvere. Ako nece sa njima, skini DNA modovane drajvere. operator
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.