Imam dva ta leadteka expert, rade bez problema i na xp i na sedmici, softver je ok, daljinski dobar, slika takodje dobra. Ima ih dosta ljudi po forumu, poneko se javi recimo s problemom oko povezivanja zvuka na sedmici ali vise od pola krivice za to lezi na windowsu, a i nije neki problem.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Hvala na odgovorima,samo jos nesto,ocel ovo raditi ok sa 7micom ::
imam pxtv1200 i super je kartica, obavezno skini najnoviji pvr player da ti lepo radi daljinac, i najnovije kodeke za kartu .)
super je koristan daljinac jer mozes u pvr setting za daljinac da podesis bilo koji program za pustanje videa i muzike preko daljinca, juce sam podesio bs player tako da sada mogu iz kreveta da shaltam serije i filmove i muziku i sve(american style:)
Šta fali recimo MSI USB kartici `DIGIVOX mini Hybrid Analog/DVB-T Receiver`, koja ima i extra daljinac, i video capture, tj. mogućnost da prikačiš video rekorder i digitalizuješ svadbu s` video kazetle preko kompozitnih kablića, i još ima digitalni tuner za nadolazeću digitalnu telefiziju in srbofizija, pa prateći softver za sve namene, EPG i Time Shifting, odloženo snimanje programa, hdtv 1080i ready za digitalnu, ... Iskreno, mnogo bolji tuner nego ugradjeni u moj monitor Samsung P2770HD, ... Mada, nikada nisam probao predloženu Leadtek karticu i neznam ništa o njoj!
kakav bre MSi, zna se kod kupovine TV karte - LEADTEK.. ima i eksterna varijanta preko USB-a..
:: Šta fali recimo MSI USB kartici `DIGIVOX mini Hybrid Analog/DVB-T Receiver`, koja ima i extra daljinac, i video capture, tj. mogućnost da prikačiš video rekorder i digitalizuješ svadbu s` video kazetle preko kompozitnih kablića, i još ima digitalni tuner za nadolazeću digitalnu telefiziju in srbofizija, pa prateći softver za sve namene, EPG i Time Shifting, odloženo snimanje programa, hdtv 1080i ready za digitalnu, ... :: Iskreno, mnogo bolji tuner nego ugradjeni u moj monitor Samsung P2770HD, .. :: Mada, nikada nisam probao predloženu Leadtek karticu i neznam ništa o njoj :: ::
Leadtek nije losa karta, radi isto kao i prcvoljci od 1000 din, a kosta duplo ipo. Promenio sam milion razlicitih experata, asusa kworld-a, philips...Veruj mi da razliku u kvaliteti slike izmedju njih nisam primetio, sve je to isti q. Najbitnije je da imas dobru antenu/signal i sve karte ce da rade isto.Razlikuju se samo u prilozenom/namenskom softveru koji je bedan i jadan kod svih, ali uvek postoji alternativa zvana Chris tv koji se ponasa odlicno sa svim karticama(bar onih milion koje sam imao).Bitno je da nadjes nesto sa podrskom za win7. Recimo moze i k-world terminator koji je 1000 din, a odlicno radi na win7, dakle nema jebade i budzenja, jednostavno 3X next i gotovo. Mada ako uzimas tog experta, bolje dodaj jos malo kinte i uzmi nesto sto ce primati i DVB-t, recimo ovo sto je @cicija predlozo, jer Srbadija namerava da predje na digitalni signal, bumo videli i to cudo!:)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Šta fali recimo MSI USB kartici `DIGIVOX mini Hybrid Analog/DVB-T Receiver`, koja ima i extra daljinac, i video capture, tj. mogućnost da prikačiš video rekorder i digitalizuješ svadbu s` video kazetle preko kompozitnih kablića, i još ima digitalni tuner za nadolazeću digitalnu telefiziju in srbofizija, pa prateći softver za sve namene, EPG i Time Shifting, odloženo snimanje programa, hdtv 1080i ready za digitalnu, ... :: Iskreno, mnogo bolji tuner nego ugradjeni u moj monitor Samsung P2770HD, .. :: Mada, nikada nisam probao predloženu Leadtek karticu i neznam ništa o njoj :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.