Pokusavam da napravim veoooma tih kompjuter posto mi je prethodni bio ekstremno glasan... Do sad sam uspeo pasivno da hladim e6300 (Hyper 6+) Hdd Raptor 36.5 (inace glasan kao mlaznjak) sa ZM-2HC2 Sve ovo za sad hladi 12x12cm ventilator besuman
Ostala mi je grafika i napajanje
Imam Ati X800XL AIW (All-in-wonder) - dal postoji pasivno resenje za nju? Koje je napajanje dovoljno jako, kvalitetno i prvenstveno tiho (po mogucstvu dead silent). Kakva su napajanja Tagan? Coolmaster Real power serija?
Za grafičku vidi da li možeš da iskopaš Cooler Master CoolViva. Malo se teže montira, dve ogromne ALU ploče + cooler koji možeš da posle šteluješ ili možeš da probaš i kako će grafička da se ponaša ako ne staviš ventilator.
ima neku pasivnu seriju napajanja, kojoj je oznaka recimo phantom, pa probaj s tim, ako ti nije mnogo para.
Pozdrav
Milos
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.