MSI GeForce GTX 460 1GB GDDR5 N460GTX Hawk Talon Attack
STRANA 1 OD 1
bomid
MSI GeForce GTX 460 1GB GDDR5 N460GTX Hawk Talon Attack
11.02.2011. 11:35
T33560
status: user broj poruka: 1563
Da li neko zna gde ima da se kupi graficka iz naslova teme? drugo Kada se iz kompa vadi ATI grafika a stavlja NVidia, da li je dovoljno samo deinstalirati driver-e od ATI-a i instalirati od NVidia-a ili treba jos nesto uraditi da ne bi doslo do nekih komplikacija i sudaranja eventualnih `repova` od prethodnih driver-a sa novim?
u CT radnjama na Ušću i u Delta City-u, tamo sam ih zadnje viđao. Ali cena im je bila prevelika, preko 21.000.
U Emmi-iju imaš običnog HAWK-a za 17.500 što je mnogo bolja kupovina - kartice su skoro identične, izuzev što je običan Hawk fabrički OC na 780/3600 a Talon na 810/3900.
Btw. moj HAWK na default naponu radi 880/4000 tako da nema potrebe da juriš baš Talona.
A ako već daješ preko 21000 dodaj malo pa uzmi 560-icu.
Pa hocu jos jedan da stavim u SLI mada znam da moze i klasican Hawk pa cak i neka druga GTX460 da se stavi u SLI sa ovom mojom. Hvala u svakom slucaju.
Imam MSI GeForce GTX 460 1GB GDDR5 N460GTX Hawk Talon Attack i uzeo bih jos jednu istu takvu ali ako ne uspem da je nadjem onda cu da uzmem MSI GeForce GTX 460 1GB GDDR5 N460GTX Hawk koja je dostupnija ali ako bas budem ku.... srece pa ne nadjem ni ovu drugu onda moze da dodje u obzir i neka druga GTX460 kao Asus DirectCU Top ili Gigabyte OC varijanta i sl.
Gledao sam na njihovom sajtu i tamo kaze da imaju samo klasican Hawk a za direktan kontakt putem telefona nikako da se izborim. Izgleda da ljudi imaju posla preko glave pa ne dizu slusalicu.
Ali...nista imaju kao sto sam video i na sajtu samo obican Hawk i rekose da Talon Attack nije moguce nabaviti. Druze ako ti imas neke kombinacije ti kazi pa da vidimo.
Da skratimo muke.Nekad mora i preko veze.. Idi na bench i kontaktiraj usera omnik ,kazi da te je PCBeast uputio i pitaj ga da li moze da ti urgira da se nabavi MSI Talon Atack i kad bi kartu mogao da dobijes ..
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.