Molim vas da mi preporucite od kog proizvodjaca kupiti gore pomenuti model... Bitno mi je da ima i sto tisi kuler! Nude mi Gigabyte HD6870OC, medjutim ima tri ventilatora... U cemu je razlika izmedju :
Sapphire HD6870 11179-00-40R i Sapphire HD6870 21179-00-40R
Mislim vidim da je u sistemu hladjenja... Koji je sistem bolji tj.tisi?...
čak i ja, kao verni AMD-vac, razmišljam da uzmem GTX560, pošto mu je cena veoma slična 6870, a od nje je sigurno bilja. S druge strane 6950 sa 1GB još uvek nema, a i pitanje je kolika će joj biti cena kod nas kad se pojavi.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: čak i ja, kao verni AMD-vac, razmišljam da uzmem GTX560, pošto mu je cena veoma slična 6870, a od nje je sigurno bilja. S druge strane 6950 sa 1GB još uvek nema, a i pitanje je kolika će joj biti cena kod nas kad se pojavi ::
Teško da ću biti u mogućnosti da se u komadu odreknem 230 evra. Obično kod komšije radim apgrejd, dam mu staru i doplatim za novu kartu. On od AMD-a uglavnom ima Gigabajta, tako da sam ograničen uglavnom na taj brend. Kod nVidije ima malo veći izbor. Ali, otom potom, strpiću se još malo. Valjda će do kraja meseca biti malo veći izbor, pa ću onda da odlučim, šta i kako.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.