Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
997DF Samsung
STRANA 1 OD 1
f0rever 997DF Samsung 10.02.2011. 01:53 T33530

status: user
broj poruka: 3821
Oke, kupih ovaj televizor kao prelazno resenje, pre svega jer sam ga nasao za male pare, a i od CRT monitora, najvise mi se svidja kako izgleda ova serija (deluje nekako wide), a i monitor bi trebao da ima solidnu sliku.

Pri instaliranju monitora, instalirao sam i novi Windows(promena hardvera uzrok), pravo razocarenje kada sam instalirao OS!

Slika je bila mutna, tekst se jako tesko citao, svasta sam pokusao, ne vredi!

Jos je i sam monitor davao neku cudnu boju izmedju zelene i plave, prosto, cudan spektar boja...

Odustanem ja od svega, i pre pola h nadjem opciju u Sedmici za podesavanje teksta, iskljucim onaj clear type, prodjem kroz onaj setup i jos kroz jedan za podesavanje boja, udjem u CS, vidim normalna slika... Izadjem, odem na forum jedan, normalne boje na njemu... Otvorim neku sliku, normalne boje... Evo upravo vam pisem ovo, i ne mogu da vam opisem koje olaksanje za oci!

Eto... Zanima me vase misljenje... Sta se ovde zapravo desilo? Da li je to monitor neispravan, pa brljavi, ili je zaista bilo do softvera?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Vic o Muji i tesnim cipelama (kupuje one koje su za 2 broja manje od `njegovog broja`) 10.02.2011. 03:32 #293655

broj poruka: 10999
pa kad dodje domu svojemu i izuje se, joooj meraka....

Izvrsio si kalibraciju boja koje ti ekran daje i podesio si tip fonta koj odgovara CRT-u. Sta si drugo ocekivao nego...bingo?!
f0rever asda 10.02.2011. 14:06 #293728

broj poruka: 3821

Bitno da radi.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs