Oke, kupih ovaj televizor kao prelazno resenje, pre svega jer sam ga nasao za male pare, a i od CRT monitora, najvise mi se svidja kako izgleda ova serija (deluje nekako wide), a i monitor bi trebao da ima solidnu sliku.
Pri instaliranju monitora, instalirao sam i novi Windows(promena hardvera uzrok), pravo razocarenje kada sam instalirao OS!
Slika je bila mutna, tekst se jako tesko citao, svasta sam pokusao, ne vredi!
Jos je i sam monitor davao neku cudnu boju izmedju zelene i plave, prosto, cudan spektar boja...
Odustanem ja od svega, i pre pola h nadjem opciju u Sedmici za podesavanje teksta, iskljucim onaj clear type, prodjem kroz onaj setup i jos kroz jedan za podesavanje boja, udjem u CS, vidim normalna slika... Izadjem, odem na forum jedan, normalne boje na njemu... Otvorim neku sliku, normalne boje... Evo upravo vam pisem ovo, i ne mogu da vam opisem koje olaksanje za oci!
Eto... Zanima me vase misljenje... Sta se ovde zapravo desilo? Da li je to monitor neispravan, pa brljavi, ili je zaista bilo do softvera?
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.