Bravo Marko..Sve pohvale za trud i volju da se izadje u susret neupucenim ljudima.. Ipak je overklok delikatnija stvar i uvek se po malo menja pristup kako nailazi nova arhitektura.. Takodje pohvale za Asus,respekt za kartu,kartica je stvarno sexy :)
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
Pa i ne baš ako znš šta valja uzeti. Ja recimo ne bi uzimao ovu, tj. sa TOP oznakom išao bih na model bez TOP, koji ima i ok cenu, a u pitanju je ista karta. :)
Ima test na IT svetu i skoro svudge je GTX560 TI brza karta. Ocigledno je sta treba pazariti pogotovu kada je u pitanju Asus i to ovakav non referentni model!
Ovde su naši genijalci nešto debelo za`ebali. Na svim testovima renomiranih sajtova 6950 ima u 3DMark Vantage u performance podešavanjima oko 18-19K u zavisnosti koje su drivere koristili dok ovi sa itsveta dobili 15k. Na high podešavanjima oko 13-14K, ovi naši dobili 12K. Na extreme su tu negde, malo je bolja 6950, a na Entry nije ni bitno, koga još briga za to kad su u pitanju karte od 250 eura. Jako aljkavo odrađeno od strane itsveta.
:: Ima test na IT svetu i skoro svudge je GTX560 TI brza karta :: Ocigledno je sta treba pazariti pogotovu kada je u pitanju Asus i to ovakav non referentni model :: :: http://www.itsvet.com/tekst/sapphire-radeon-hd-6950-/4498 :: :: Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA :: Yours truly, Jensen. :: ATI Cayman Epic Fail :: ``Tresla se gora,rodio se mis`` :: :: ::
Nema tu sta mnogo da se razmislja. Stavis 23600 dinara na neki singl sa kvotom 2. Uzmes 47200dinara, kupis gtx 570 i odvedes devojcicu/zenu na veceru i u provod. Svi zadovoljni. Ako se nekim neverovatnim spletom okolnosti desi da ti ne izadje odgovarajuci rezultat na kladionici onda cekas sledecu platu. Tada ti se verovatnoca povecava 2x da dobijes :))))))))
Svi zadovoljni, osim tebe koji si dao 17k na provod...naravno žena će ti biti zadovoljna, ali ti ćeš u svakom slučaju čekati sledeću platu, jer dao si 23600, a kupio GTX 570 od 30K i potrošio 17K na provod...Ima mi rupa u ovom tvom planu, mada priznajem da mi se sviđa, totalno je casual i boemski :)
:: Nema tu sta mnogo da se razmislja. Stavis 23600 dinara na neki singl sa kvotom 2. Uzmes 47200dinara, kupis gtx 570 i odvedes devojcicu/zenu na veceru i u provod. Svi zadovoljni
Danas sam uzeo kartu asus 560gtx ali ne top model ali u principu iste su karte samo je top overklokovana,lagano 950mhz sahder 1900 i memorija 4800mhz bez dizanja napona,trenutno 72C max vec 10min,fan na auto ,malo je bucnija od gtx460 ali barem ne zavijavu zavojnice kao kod gtx460. msi afteburn i kombustor koristio Intel® Core™ i7 930 + Megashadow Push/Pull Asus ENGTX460 DirectCU TOP Gigabyte GA-X58A-UD7 (rev. 1.0) Kingston ddr3 3x2gb 1600Mhz SSD Intel x25m 80GB
U prvom linku imaš BIOS za TOP, tj. perfomans i uputstvo kako doći do max kloka za GPU. Ako te ne mrzi iskoristi ga i podeli utiske, načuo sam da te obične idu preko 1020MHz 24/7.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.