Pa ja sam tebi covece ponudio 30e za taj monitor pre nekoliko dana, ali tebe nije bilo da se javis pa sam tu mogucnost odbacio.. Anyway, ne odgovara mi taj model (zbog slike 5:4), tako da nista od toga..
:: prikaz slike. hmmm pa valjda se podrazumeva ok :: ::
da bre to sam ja. mislio sam na oglase. taj view sonic uzimam garant. prekljuce ga je ortak uzeo i extra je. a inace sam zaboravio ili nisam video da si ponudio za taj monitor. malo mi je 30e. 50e i nosi ga :)
Morticraft-e, ovde se ide iz krajnosti u krajnost. Nisam trazio monitor za 7K rsd, niti neki od 143e... hocu samo hint na koji(koje) model(e) da obratim paznju pri kupovini, a da taj(ti) model(i) naravno ispunjava(ju) gore navedene uslove..
ae da napisem ovako: Koji monitor do 13K rsd, a da ispunjava gore navedene uslove..??
ne zajebavam ja nikoga, samo nisam znao da je nemoguce naci neku kvalitetnu 19-icu od 130e...
ok, `ajmo ovako, koja je najbolja kupovina sto se tice monitora od 19` do 13K?
:: @zekson, jel ti to malo nas zahebavaš ovde?! :: :: Ko još razmišlja o kupovini devetnaestice i to još u nekom cenovnom rangu od 130€, i nekom navodnom kvalitetu?!? :: :: Morticraft ima apsolutno pravo da ti predloži najbolju soluciju, a to je jeftina i kvalitetna devetnaestica .. :: :: ::
Pazi, prvo si napisao do 15k i predložio sam ti onaj Samsung. Stvarno odličan monitor. Posle vidim da se dogovaraš sa VožD-om oko kupovine njegovog monitora za manje para, pa sam ti zbog toga predložio da odeš u neki hipermarket i pazariš monitor i budeš bez brige. Cicija ti je lepo rekao, 19`` i neki kvalitet danas, teško...hmm, to su obično manje kvalitetni monitori, jer su jednostavno prevaziđeni što po pitanju dijagonale, što po pitanju rezolucije, pa samim tim i nema mnogo logike da se sad prave neki fenomenalnih performansi. Druga stvar, kad već daješ 13K, onda idi na veću dijagonalu, po meni je to logičnije. Ako već juriš najbolju kupovinu, za te pare predlažem da uzmeš neki sa DVI konektorom. Imaš na itsvet.com filter sa leve strane kad klikneš na monitore i tu ukucaj, izbaciće ti nekoliko modela tog cenovnog ranga, pročitaj komentare i sam se odluči: http://www.itsvet.com/kategorija/monitori/comp_comp_monitor
:: Morticraft-e, ovde se ide iz krajnosti u krajnost. Nisam trazio monitor za 7K rsd, niti neki od 143e... hocu samo hint na koji(koje) model(e) da obratim paznju pri kupovini, a da taj(ti) model(i) naravno ispunjava(ju) gore navedene uslove. :: :: ae da napisem ovako: Koji monitor do 13K rsd, a da ispunjava gore navedene uslove..??
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.