ta kartica trosi i preko 450w,referentni model u full loadu trosi 433w,barem prema proizvodjackoj specifikaciji...i preporucuje se min 650w firmiranog napajanja za ovu kartu...
jeste ok firma, ali mislim da malo zavlace sa vatima. tj. stave malo vise nego sto je realno. ja sam moju 4870x2 stavio na SeaSonic 620W bronze. po meni to je minimum vati. a i proizvodjac je high-end
trenutno 4870x2 vredi oko 150e. ustekaj ti lepo jos 50e i uzmi neko dobro napajanje i neku slabiju ali i stedljiviju graficku. inace ja sam moju platio u zameni GTX 260 i 50e. to ti ispada oko 150e
znam da je skupa...ja pitam kakva je(karakteristike)za te pare(150e)bi uzo gtx460...a ne 4870x2 samo me zanima...imam prijatelja iz inostranstva koji radi sa pc-jevima....pa mozda...:)))imate neki predlog sta da uzmem za 14k???psu i gpu...
:: :: znam da je skupa...ja pitam kakva je(karakteristike)za te pare(150e)bi uzo gtx460...a ne 4870x2 samo me zanima...imam prijatelja iz inostranstva koji radi sa pc-jevima....pa mozda...:)))imate neki predlog sta da uzmem za 14k???psu i gpu.. ::
to ti je trenutno minimum za bolje performanse u igrama. pa jos sa tom rezolucijom. inace i ja imam monitor sam max 1280x1024 :) . bolje ti je ako biras izmedju 9800gt i 5750 da uzmes radeona. novija je i stedljivija od 9800. pazi ovako ja sam pre imao LC 550W koje je kostalo 35e i lagano je teralo 4870 1gb koja vise trosi od obe gore pomenute. tako da ti je dovoljno i 40e za napajanje
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647283. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.