GTX 260 i HD 4870 su egal, ovu prvu imam i sve igre će ti raditi na max podešavanjima na 1920x1080, osim Crysis-a i Metro 2033. Uzmi taj Gainward(iako sam za njega čuo da mu mnogo piše zavojnice, što kod mene nije slučaj).
Uzmi ati 4850, uzmi ATI 5750 ili 5770 ako ima za te pare... uzmi 460 polovnu... a zašto uzeti ati 4870 po toj ceni, dragi bog zna? Pa i 260... outdated. Po nekoj povoljnijoj ceni ... pa ajde... ma, no sense ko što reče Mix.
znaci 5770 ili gtx 260......ako ne budem imao para za aps uzeo bi lc 650w 2x19a +12v jel bi izvuko sa njim tu konfu???znam chieftec je bolji zbog 25a na +12v ako ne bude para za aps... :)))
tu najbolji izbor,te prica staro,outdated i ostalo batali,dx 11 ne treba ni za koji qrac,a ta gtx 260 ima odredjenu prednost u odnosu na hd 4870,ne bih rekao bash da su egal,i josh se redi o golden sample modelu.
uzimam LC isto imaju garanciju 2 god....da je cifta mnogo bolji dali bi bar 3 god garanciju...izem ti da imam para uzo bi CFT 600w ali imam oko 13k to treba da podelim za napajanje i grafu!!!moram se bas nateci da bi uzo neke od ovih grafa!PARE NISU PROBLEM PARA NEMA!:))))hvala na savetima.....:))
Kao i uvek, pare NISU problem :( EDIT: Ako su idalje aktuelne ove 5770 koje je Mixx pomenuo, onda savetujem da je uzmeš. Novije su, manje troše, DX11 im i nije neki +, ali ako ništa onda zbog amanje potrošnje.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.