moja konf je: ploca GA-MA770T-UD3.ram patriot 2x2 1600 mhz ddr3.cpu amd phenom ll x4 955 BE.napajanje OCZ gamer fatality 550w.monitor LG flatron w1934s.graf gainward 4850 512/256 koja je jos u servisu da li ce biti nesto od popravke ne znam....mene zanima koja bi bila naj bolja zamena za moju graf (po mogucstvu ati)??? hvala O ovoj sam razmisljao http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-radeon-hd-5750-1gb-gddr5-gv-r575oc-1gi/comp_comp_vga/16/2262
ta graficka je po snazi malo jaca nego ta tvoja, znaci ako si zadovoljan sa 4850 bices i sa 5750...ali ako imas 1000-2000 vise idi na 5770 i to je to. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1075997
Kada govoriš o zameni grafike da li se to odnosi na kupovinu nove ili zamenu za reklamiranu kartu? U prvom slučaju preporučio bi ti ATI 5770. @Crni Grujan Pa čovek je napisao po mogućstvu ATI
http://www.youtube.com/watch?v=WBmVxATDSJ0 Moje sokoćalo i3 550 Asus P7P55D PRO 2Gb DDR3 (neka na 1066) Asus 8800GTS Čifteković 0,35KW HDD WD crni 1TB, WD zelembać 1TB i WD zelembać 1,5TB
Nemoj gtx 4xx da uzimas . Ta maticna je nekimpitabilna sa ovim grafickim kartama. Isto je i sa serijom 5xx. Znaci ati kartica neka 6850 (mada obrati paznju sa njima isto imaju problema, neka asus bi bila dobra ili safir ili powercolor snjim nisu imali problema )bi bila odlicna. Za manje pare mozda 5770 a za vece 6870 al se ne isplati. Sad vido da ustvari tražiš zamenu. To bi bila 5750. Akoi ti nude takvu kartu to je to. Pokusaj 5770 da dobiješ :)
naj vise pitam zbog toga,jer ako mi i nameste graf u servisu tj zamenu kuler,prodao bi je,i uzeo mozda neku seruju 5 ati koja bi lepo radila na max rez mog monitora 1440x900.
:: Nemoj gtx 4xx da uzimas . Ta maticna je nekimpitabilna sa ovim grafickim kartama. Isto je i sa serijom 5xx. Znaci ati kartica neka 6850 (mada obrati paznju sa njima isto imaju problema, neka asus bi bila dobra ili safir ili powercolor snjim nisu imali problema )bi bila odlicna. Za manje pare mozda 5770 a za vece 6870 al se ne isplati :: Sad vido da ustvari tražiš zamenu. To bi bila 5750. Akoi ti nude takvu kartu to je to. Pokusaj 5770 da dobiješ : :: ::
Pa kod mene na toj ploci ne radi kako treba a i kod još par ljudi na benchmarku. Na nove 770 sa sb 710 radi kako treba al sa sb 700 nece. Inace ova ploca je svojevremeno bila best buy (nije bio bas veliki izbor alti je jedino nju imao od 770 ploca) ocito mnogi je imaju.Inace radi i na staroj 550 kako treba al na 770 nece :)
Ja sad gledao na GA sajtu i sve revizije ploče(od 1.1 do 1.4) imaju SB 710. Da li govoriš generalno o GA pločama koje imaju NB 770 ili baš misliš na ovu?
:: Pa kod mene na toj ploci ne radi kako treba a i kod još par ljudi na benchmarku. Na nove 770 sa sb 710 radi kako treba al sa sb 700 nece. Inace ova ploca je svojevremeno bila best buy (nije bio bas veliki izbor alti je jedino nju imao od 770 ploca) ocito mnogi je imaju.Inace radi i na staroj 550 kako treba al na 770 nece : :: :: ::
Aj` nam odgovori na sledeće: Koji SB imaš na ploči? Ako je tačno ovo što Simon kaže(mada ga ja nisam shvatio do kraja) onda ploče sa starijim SB ne rade dobro. Pogledaj, pa javi.
To je to. Malo mi to sve čudno, pošto na GA sajtu piše da su sve rvizije sa SB 710. Aj` nam reci koja ti je revizija ploče? Sorry zbog cimanja, ali baš me zanima. Ako je Simon u pravu, onda ta ploča može imati probleme sa ovim GTX 4xx grafikama, ali ne bi trebalo da bude problema sa 5xxx serijom ATI-ja.
5750 5770 ,5850 ustvari cela serija 5xxx je radila kako treba. Radi i serija 6xxx. Nece nvidia 4xx i 5xx.Ovo sam zakljucio po ljudima sa ovog foruma a i sa benchmarka za ove ploce i neke intelove ploce. Uglavnom sta god da je nesto ne stima. Imam ovu plocu 3 godine i nisam imao drugih problema. Ploca je inace solidna.
Onda uzmi 5750 i vozi. lepo se klokuje, tako da ako budeš menjao monitor za neki fullHD nećeš imati problema sa igrama. Problem sa ovom pločom je očigledno samo sa nvidiom. Uživaj.
sta reci,HVALA puno,mnogo mi je ovo znacilo,hvala jos jednom.A,sto se tice veceg monitora,mislim da u skorije vreme necu kupovati jer mi je 19`` sasvim dovoljno.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.