Nekim moji prijateljima je svojevremeno crkla graficka karta pa su racunar nosili na servis. Tamo su im zamenili graficku i normalno posto su valjda smatrali da su ovi budale nisu im niti rekli koja je graficka niti su im dali drivere. U medjuvremenu im je zveknuo sistem pa su mene zvali da im instaliram sve to ponovo. Ja sam pomocu Everesta (da li je on uopste pouzdan po tom pitanju) detektovao da je u pitanju Asus EAH2400xt graficka....... Sistem je radio par dana normalno pa je opet odbio poslusnost tj normalno ucita BIOS pa kad treba da podigne sistem ono samo stoji crn ekran. Ja sad nemam pojma da li je to do graficke il sta je u pitanju!? Tamo na sajtu Asusa gde su drajveri za graficku ima i BIOS update, da li i to treba da se instalira? Kako se to uopste radi?
Ne treba ti nikakav bios update već drajver za grafiku. Dezintegriši generičke drajvere i skini sa ati-amd sajta najsvežiji drajver za taj model grafike. Ako ti problem ostane najverovatnije je trsla grafika.
http://www.youtube.com/watch?v=WBmVxATDSJ0 Moje sokoćalo i3 550 Asus P7P55D PRO 2Gb DDR3 (neka na 1066) Asus 8800GTS Čifteković 0,35KW HDD WD crni 1TB, WD zelembać 1TB i WD zelembać 1,5TB
- apsolutno ništa - zavrte se ventilatori ali ništa drugo - komp pišti i ventovi se vrte (u tom slučaju opiši kako pišti) - vrte se ventilatori, ekran crn, čuješ u pozadini kako drnda hard disk
Šta od ovoga je u pitanju?
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Normalno radi do tacke kad treba da ucita WinXP tu se zaglavi na crnom ekranu ,ne mogu cak ni na ctrl-alt-del da ga resetujem! KAd ubacim butabilan disk on ga normalno ucita i krene sa instalacijom sistema, instaliram sistem odem na asusov sajt skinem drajvere za EAH 2400 series, instaliram, sistem radi par dana pa opet zaglavi
:: Znači ovako, upališ komp i on uradi :: :: - apsolutno ništ :: - zavrte se ventilatori ali ništa drug :: - komp pišti i ventovi se vrte (u tom slučaju opiši kako pišti :: - vrte se ventilatori, ekran crn, čuješ u pozadini kako drnda hard dis :: :: Šta od ovoga je u pitanju :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: ::
Instalirao sam najnovije drajvere sa ASusovog sajta, ima li neke razlike izmedju njih i ovih sa Ati-jevog! Po tvom postu izgleda da je ipak u pitanju Vjecnaja Pamja! :: Ne treba ti nikakav bios update već drajver za grafiku. Dezintegriši generičke drajvere i skini sa ati-amd sajta najsvežiji drajver za taj model grafike. Ako ti problem ostane najverovatnije je trsla grafika :: :: http://www.youtube.com/watch?v=WBmVxATDSJ :: Moje sokoćal :: i3 55 :: Asus P7P55D PR :: 2Gb DDR3 (neka na 1066 :: Asus 8800GT :: Čifteković 0,35K :: HDD WD crni 1TB, WD zelembać 1TB i WD zelembać 1,5T :: :: ::
Zvucace ti glupo, ali postoji virus koji se upravo tako manifestuje, naravno pod uslovom da je hardver ispravan. Sta instaliras od antivirusa? Da li radis ful format pre instalacije? Da li vracas neke podatke koje si bekapovao pre instalacije?
Vidis to sam smetnuo sa uma! Rekao sam im da preskeniraju D: sa Nod 32 da se ja ne drndam sat vremena, posle ih uopste nisam pitao da li su to i uradili!! C particiju sam brisao ponovo kreirao, formatirao i instalirao svez sistem, ako je na D-u virus pretpostavlja da mi sve to dzaba dodje :: Zvucace ti glupo, ali postoji virus koji se upravo tako manifestuje, naravno pod uslovom da je hardver ispravan. Sta instaliras od antivirusa? Da li radis ful format pre instalacije? Da li vracas neke podatke koje si bekapovao pre instalacije :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.