kartica je 4870 x2 . cijucu u igrama mada se to ne cuje zbog coolera(jasno se cuje tak kad otvorim kuciste). pocelo je da mi smeta da nije sve perfektno. jel postoji takva servis usluga ili niko to nece da radi.
i da jos jednom proverim! da li moze da se nesto pokvari zbog tih labavih zavojnica?
ako nije u garanciji mozes da probas da ih debelo premazes epoxi smolom. ne bi trebalo da skodi bilo cemu, cek servis pc da se javi ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
Mislim da ti nece prihvatiti reklamaciju na pistanje zavojnica,zato sto je grafa u sustini ispravna. Probaj sa bezbojnim lakom za nokte,da ne bi izgubio garanciju....
ja imam GA 5770 i isto se čuje...jednostavno tako radi kad se optereti i to ti je to. Razumem da te nervira, i mene je. Sad više ne obraćam pažnju, mada sam hteo ranije da ih premazujem lakom... Fiat iustitia, et pereat mundus
su zamenili gtx260 mada se moja cula bas preterano.Bilo je nepodnosljivo pa mozda su i zbog toga zamenili.Inace zvuk jako iritira pa probaj sa reklamacijom,mozda upali. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
nisam bas vest sa popravkom hardvera. ako neko moze da mi da link (video ili tekst) da proucim. e sad zavojnice na novijim kartama su prekrivene tj nisu old school pa ne znam kako da vesto to uradim. zbog toga pitam za link. ili znate neki servis koji to radi.........
:: nisam bas vest sa popravkom hardvera. ako neko moze da mi da link (video ili tekst) da proucim. e sad zavojnice na novijim kartama su prekrivene tj nisu old school pa ne znam kako da vesto to uradim. zbog toga pitam za link. ili znate neki servis koji to radi........ :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.