video sam u predjasnjim postovima da je palo dosta hvale na racun viewsonic VA2231wa. pa razmisljam da ga pazarim. e sad sta mi je ciniti sa mojim starim samsung 920n , hteo bih da ga prodam al necu da lupam neku cifru na oglasima pa da proverim sa upucenim za koliko mogu da ga prodam. proizveden je 2006 i nema mrtvih piksela!!! ma u perfektnom je stanju
Pa naravno, ako je koristio snego-cistac tehniku ciscenja imace nov monitor iz `06.Mada se sitne ogrebotine na panelu vide samo kada je ugasen, ali neka ga proda upaljenog, sto mora da ga gasi.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Ako imas kutiju, garanciju i ako se ne vidi u mraku da je ogreban prodaces ga za 90% cene novog:))))) :: :: ::
pa nemam ni kutiju ni garanciju koja je ako me secanje ne vara 3god. jedino sto ne mogu da dokazem poreklo. ko je pre cetiri-pet godina razmisljao o prodaji. jel bi moglo 60e da se izvuce??? a ako ne moze pa valjda vredi 50e
Taman toliko oko 50-60e bi trbalo da vredi, naravno ako je u ok stanju i gde se prodaje, BG ili ne`akav zaseok:)
:: pa nemam ni kutiju ni garanciju koja je ako me secanje ne vara 3god. jedino sto ne mogu da dokazem poreklo. ko je pre cetiri-pet godina razmisljao o prodaji. jel bi moglo 60e da se izvuce??? a ako ne moze pa valjda vredi 50 :: ::
BG potpisujem se vozd :). znam da ce zbog toga da ide lako prodaja. znaci monitor je perfektan bez tih riknulih pixelcina, nikad ga nisam udario iz besa zbog poraza u igrama(to sam radio sa lampasima kad sam bio klinja). cistim ga sa tecnoscu za monitore.... fala na predvidjenoj ceni stavicu ja lepo 60e fiksno pa ko voli nek izvoli!!!
To sto ga nisi udarao iz besa pricaj nekom drugom:)) Da monitor moze da progovori...Salim se malo. Trebalo bi da ide za tu sumu, pogotovo sto je 4:3, pa lepo moze da koristi za neki TV box, bar ga najcesce zato i uzimaju. Srecno sa prodajom!
:: BG potpisujem se vozd :). znam da ce zbog toga da ide lako prodaja. znaci monitor je perfektan bez tih riknulih pixelcina, nikad ga nisam udario iz besa zbog poraza u igrama(to sam radio sa lampasima kad sam bio klinja). cistim ga sa tecnoscu za monitore.... fala na predvidjenoj ceni stavicu ja lepo 60e fiksno pa ko voli nek izvoli!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.