Sada sam ga instalirao i nikakvih problema nema. I da, za sada sto mogu reci je to da su u potpunosti promenili interfejs menagera koji za sada mi deluje vrlo dobro organizovan i sredjen. ______________________________________________
Inace stavljam i opencl driver za AMD accelerate paralel procesing . Deinstall stari driver ,restart ,novi catalist restart ,posle avivo restart . Hvala za link.
Sta je bilo to sa MW2 ? Meni je najnormalnije radio sa 10.10 i svim do sada...
:: Aj probaću i ja sad sa 5850. Ako nisu ispravili onaj problem sa mw2 - čuće me :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: ::
Proveravao sam pre jedno sat vremena na AMD-ovom sajtu, i nije ih bilo. Čisto da napomenem da nisam imao nikakvih problema ni sa 10.11 ni sa 10.12 verzijom, što je možda posledica toga što imam 4870.
OpenCL driver je vise za multimediju ,AMD accelerated paralel procesing je i u Cyberlink Power DVD 10 player ,Cyberlink Power director 9 ,Arc soft ,Corelvideo studio itd...
Tako da gamerima bi ipak preporucio Catalist bez openCL.
Divno, sad sam se baš obradovao... osobito što ni ne instaliram catalyst.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Win7 x6 :: http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.asp :: :: Jos uvek nude Catalist sa i bez open CL drivera :: :: - Global Agenda: Improves CrossFire performance :: :: Release notes ,Sta je novo u ovoj verziji drivera :: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst111ReleaseNotes.asp :: :: OpenCL driver je vise za multimediju ,AMD accelerated paralel procesing je i u Cyberlink Power DVD 10 player ,Cyberlink Power director 9 ,Arc soft ,Corelvideo studio itd.. :: :: Tako da gamerima bi ipak preporucio Catalist bez openCL.
Nisam primetio da je nešto ružičanstveno... iako se žale ljudi
Evidently in 10.10 the default colour temperature is set to 6600K, which many people find oddly pink. If you set it manually to 6500K, it should look the same way it does in 10.9 and earlier.
Evo instalirao sam upravo. Ono roze sto sam imao u Win 7 sa verzijama posle 10.8 su napokon ispravili, boje izgledaju normalno i ne mora nista da se podesava, nije vise ruzicasto (bar ja nista ne diram). CC se pali brze i izgleda ok, lepse mi je nego ranije, opcije su iste (one koje koristim) samo drugacije rasporedjene. Za sada radi ok.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Zajebi ti to. Pusti Popa da to proveri. On vidi roze. On te ubedi da je roze i što je zeleno. Tako dobro opiše da je roze....ubedi te da je crno roze.....hahahahahha...reci mu da pročita ovo, ima da se prevrne od smeha. _________________ In The Living Years...
:: Evo instalirao sam upravo :: Ono roze sto sam imao u Win 7 sa verzijama posle 10.8 su napokon ispravili, boje izgledaju normalno i ne mora nista da se podesava, nije vise ruzicasto (bar ja nista ne diram) :: CC se pali brze i izgleda ok, lepse mi je nego ranije, opcije su iste (one koje koristim) samo drugacije rasporedjene :: Za sada radi ok :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Daj leba ti tog Popa da mi pogleda kravu muzaru, ako je ubedi da je ljubičasta možda krene da daje milka čokoladu.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: :: Zajebi ti to. Pusti Popa da to proveri. On vidi roze. On te ubedi da je roze i što je zeleno. Tako dobro opiše da je roze....ubedi te da je crno roze.....hahahahahha...reci mu da pročita ovo, ima da se prevrne od smeha ::
ahahaahahahahaha Ma Pop je legenda... ubedi te tako da mi dodje da bacim celo kuciste kroz prozor, pa da onda i ja skocim za njim (sa treceg sprata... pa ti vidi)... Mada Bax sad nema roze, ili sam corav.. moramo sa Popom da proverimo... hahahaha
E uzeo sam CM HAF 912 i ono skicanje misa u zvucnoj se ne cuje vise... `bem ti Chieftec
:: :: Zajebi ti to. Pusti Popa da to proveri. On vidi roze. On te ubedi da je roze i što je zeleno. Tako dobro opiše da je roze....ubedi te da je crno roze.....hahahahahha...reci mu da pročita ovo, ima da se prevrne od smeha :: ________________ :: In The Living Years... :: :: :: Evo instalirao sam upravo :: :: Ono roze sto sam imao u Win 7 sa verzijama posle 10.8 su napokon ispravili, boje izgledaju normalno i ne mora nista da se podesava, nije vise ruzicasto (bar ja nista ne diram) :: :: CC se pali brze i izgleda ok, lepse mi je nego ranije, opcije su iste (one koje koristim) samo drugacije rasporedjene :: :: Za sada radi ok :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: _______________________________ :: :: :: ::
Pa šta ti rekao čika Bane. Kad se vidimo za to pojačalo ? _________________ In The Living Years...
:: ahahaahahahahah :: Ma Pop je legenda... ubedi te tako da mi dodje da bacim celo kuciste kroz prozor, pa da onda i ja skocim za njim (sa treceg sprata... pa ti vidi)... :: Mada Bax sad nema roze, ili sam corav.. moramo sa Popom da proverimo... hahahah :: :: E uzeo sam CM HAF 912 i ono skicanje misa u zvucnoj se ne cuje vise... `bem ti Chieftec :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________
Pa rekao sam Popu da ti javi... ubicu ga keve mi.... samo igra WoW U subotu ako si free...? Vidi sa ovim ludakom kod njega se nikada ne zna kada ce da ide u selo
:: :: Pa šta ti rekao čika Bane. Kad se vidimo za to pojačalo :: ________________ :: In The Living Years... :: :: :: ahahaahahahahah :: :: Ma Pop je legenda... ubedi te tako da mi dodje da bacim celo kuciste kroz prozor, pa da onda i ja skocim za njim (sa treceg sprata... pa ti vidi)... :: :: Mada Bax sad nema roze, ili sam corav.. moramo sa Popom da proverimo... hahahah :: :: :: :: E uzeo sam CM HAF 912 i ono skicanje misa u zvucnoj se ne cuje vise... `bem ti Chieftec :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: _______________________________ ::
Ka kakvo selo, odustao je od toga, samo ga smaraju. Nemoj se ljutiti na njega zvao me je prošle nedelje u subotu, ali ja nisam mogao, a on mi reče da ti nisi mogao u nedelju. Ajde da vidimo ove subote. Ako on može, it`s a deal.
Baci mu ciglu kroz prozor sa porukom. Ako igraš WOW, ubi se. Čućeš pucanj. Hahahahahhahah.... _________________ In The Living Years...
:: Pa rekao sam Popu da ti javi... ubicu ga keve mi.... samo igra Wo :: U subotu ako si free...? Vidi sa ovim ludakom kod njega se nikada ne zna kada ce da ide u selo :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: :: :: :: :: Pa šta ti rekao čika Bane. Kad se vidimo za to pojačalo :: :: ________________ :: :: In The Living Years... :: :: :: :: :: ahahaahahahahah :: :: :: Ma Pop je legenda... ubedi te tako da mi dodje da bacim celo kuciste kroz prozor, pa da onda i ja skocim za njim (sa treceg sprata... pa ti vidi)... :: :: :: Mada Bax sad nema roze, ili sam corav.. moramo sa Popom da proverimo... hahahah :: :: :: :: :: :: E uzeo sam CM HAF 912 i ono skicanje misa u zvucnoj se ne cuje vise... `bem ti Chieftec :: :: :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: :: _______________________________ :: ::
Hahahahha, a pa da taj ludak sklanja sve što nije odobrio da bude u sobi. _________________ In The Living Years...
:: On bi pogledao ciglu, Leopold bi je malo sornuo sapom... i nastavio bi da igra... heheh :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.