Drugari danas sam obarao sistem i primetio sam kad sam instalirao nove drajvere 10.12 da na primer kad ugasim monitor (kompjuter je ukljucen samo je monitor iskljucen)kad prodje oko 15 minuta pocinje da se cuje neki zvuk kao da mi se kartica greje i onda kad sam cuo taj zvuk upalim monitor i taj zvuk prestane udjem u catalist centar i vidim da mi je temperatura malo porasla oko 7 do 8 stepeni inace posle toga sam instalirao 10.11 drajvere i opet isto inace imam 5870,sutra cu da probam da ocistim kuciste mozda i to pomogne ali ocekujem vasa misljenja
Ako se cuje zvuk od graficke karte onda je mozda neka zavojnica. Resava se sto se lakom za nokte premaze. Sto se tice temperature,otvori kuciste,ocisti ga od prasine,nabaci neki vent.....
Moje mišljenje je da sam imao problema sa 5850 i 10.12 drajverima pa sam se vratio na 10.10 Bax čak propagira vraćanje na 10.8 za vlasnike 5xxx i starijih kartica.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.