Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Kalibracija monitora
STRANA 1 OD 1
ivanstojko Kalibracija monitora 25.01.2011. 20:39 T33047

status: user
broj poruka: 400
Danas sam pazario LG W2240 i prvi utisci su odlicni. Nema mrtvih pixela, kvalitet izrade i dizajn su extra (podseca na Samsungovu P seriju) jedino mi plastika na kojoj osaju otisci od pogleda ide na k...c. Problem je sto su boje malo jace nego sto bi trebalo, pa me interesuje kako da najbezbolnije iskalibrisem monitor. Da li pomocu nekog programa ili...?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: Kalibracija monitora 25.01.2011. 21:37 #287671

broj poruka: 9459
Trebalo bi da imas u njegovom meniju opcije za podesavanje boja: Magic colour, Color tone, Color control, Color effect i sl....pa konfigurisi po svojoj potrebi.
Mozes i preko CCC-a graficke kartice, ali ti je kompliciranije, ovako ti je direktno i overlay i desk slika ce ti biti kako si namestio u meniju monitora.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Danas sam pazario LG W2240 i prvi utisci su odlicni. Nema mrtvih pixela, kvalitet izrade i dizajn su extra (podseca na Samsungovu P seriju) jedino mi plastika na kojoj osaju otisci od pogleda ide na k...c. Problem je sto su boje malo jace nego sto bi trebalo, pa me interesuje kako da najbezbolnije iskalibrisem monitor. Da li pomocu nekog programa ili...?
::
miki069 Re: kalibracija 25.01.2011. 23:36 #287715

broj poruka: 1234
http://fotozine.org/?knjiga=kalibracija

https://www.bambimobil.blogspot.com

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs