Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
treba mi pomoc,da li neko zna??
STRANA 1 OD 1
srdjanl treba mi pomoc,da li neko zna?? 24.01.2011. 20:17 T33014

status: user
broj poruka: 1514

u pitanju je graf gainward 4850,imam je nekih 11 meseci,pre neki dan se sa kulera odlomi jedno krilce-lopatica kako kod da nazovem.Kartica radi normalno,samo je jos bucnija nego sto je bila i stvara vibracije.da li neko mozda zna gde naci taj mali kuler?!
ovakva karta je u pitanju....http://www.itsvet.com/proizvod/gainward-radeon-hd-4850-512mb-gddr3-hd4850-512-tv-dd-gs-r/comp_comp_vga/245/1817
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 24.01.2011. 20:19 #287251

broj poruka: 8138
Uff, tesko da ces naci tako nesto. Jedino da proveris po servisima, da li im je ostalo nesto tako.

U prodaji tesko da ces naci ovo.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
srdjanl .... 24.01.2011. 20:24 #287253

kartica je kupljena u Pin-u pod garancijom je izgleda da nece da je priznaju jer je navodno mehanicki kvar,a nisam nista cackao...
gilopile Re: treba mi pomoc,da li neko zna?? 24.01.2011. 20:33 #287255

broj poruka: 9459
Ako jos imas to odlomljeno krilce, pokusaj da ga zalepis super lepkom.Drzace sigurno.Radio sam to u par navrata i dan danas drzi.Frend mi iz cista mira brknuo prst u kuler i odlomilo se rebro:)))

(c) 1982 Sinclair research Ltd

::
:: u pitanju je graf gainward 4850,imam je nekih 11 meseci,pre neki dan se sa kulera odlomi jedno krilce-lopatica kako kod da nazovem.Kartica radi normalno,samo je jos bucnija nego sto je bila i stvara vibracije.da li neko mozda zna gde naci taj mali kuler?
:: ovakva karta je u pitanju....http://www.itsvet.com/proizvod/gainward-radeon-hd-4850-512mb-gddr3-hd4850-512-tv-dd-gs-r/comp_comp_vga/245/1817
valiant Re: treba mi pomoc,da li neko zna?? 24.01.2011. 20:50 #287257

broj poruka: 545
Malo je nezgodno prici iz te pozicije i zalepiti odlomljeno krilce,osim ako je rastavljas ali ako imas garanciju nemoj...Pincetom ces drzati krlce i sa malo super lepka mozes da resis problem,samo kada to radis gledaj da lepo nalegne na vec izlomljemo mesto

kepica evo jos pomoci 24.01.2011. 21:37 #287270

broj poruka: 202

mozes i tutkalo tj lepak za drvo otporan na vodu temperaturu a nije tako slab kao super lepak dosta je jaci i mozes da zalijes kad malo stegne trba da se susi 24 sata ali posle zalijes i ojacas taj deo po cosku provereno radi ja lepio mnogo vece kulere sa vecim propelerima
ribolovac re 24.01.2011. 22:23 #287281

broj poruka: 1305
Vibracije stvara jer je ispao iz ose zbog slomljenog krilca. Ako ga lepis, ne stavljaj mnogo lepka, jer ces opet izgubiti balans i lageri ce ti ubrzo propasti zbog vibracija. Najbolje je da ih pritisnes da ti priznaju garanciju.

srdjanl ... 24.01.2011. 23:01 #287297

od lepljenja nema nista jer se zagubio deo....moram ih malo napljuvati,pa nije lepo,pa nemamo svi kesa da jednom godisnje kupujemo nove graf....:(
raic re 24.01.2011. 23:50 #287309

broj poruka: 9006
Kanda je šestica u pitanju, njih imaš da kupiš gde oćeš, onda kreće budževina.
Odvojiš na toj šestici što si kupio ventilator od okvira tako što ćeš da presečeš one četiri plastične šipke što ga drže u centru.
Onda samo našrafiš te šipkice na pozadinu tela kulera, ako i nema rupica uvek možeš da ih izbušiš. Naravno bolje je da ne bušiš ništa zbog garancije.
Ako je ventilator sedmica skineš ga sa starog kulera za amd.

Indijansko rešenje (fast and furious):
Skineš onaj plastični poklopac s karte i pričvrstiš bilo kakav kuler direktno na rebra, osmicu, devetku, a zašto ne i dvanaesticu ako imaš.

Always carry a flask of whiskey in case of snakebite.
Furthermore, always carry a small snake.

Zdebeli 24.01.2011. 23:52 #287310

broj poruka: 1383
Pa to i jeste mehanicki kvar i normalno je da ne priznaju garanciju.
Ako ne nadjes nov kuler, odlomi i suprotno krilce i bice izbalansirano opet (ali ce mozda malo slabije hladiti).

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs