Imam ponudu da uzmem doticni monitor za relativno male pare. Nov naravno, u fullu sve. Svoj T220 bih prodao, LCD 32`` koji mi je trenutno u sobi ide u drugoj sobi, a posto cu ostati bez TV-a, ovaj monitor mi je idealno resenje.
Da li neko moze da mi prenese iskustva u vezi njega?
Inace, otvoren sam za sve preporuke, mozda da ganjam neki LED?
The good: The Samsung SyncMaster P2770HD has a ton of connection options, built-in speakers, and great overall performance. The bad: Has only one HDMI port. lacks an S-Video port. its menu system is inefficient compared with others. playing movies delivers a slight greenish tint. The bottom line: The Samsung SyncMaster P2370HD is a great choice for those looking for a 27-inch monitor-HDTV combo.
e sad led ima bolji kontrast,zivopisnije boje,bolje osvetljenje. . .to znam iz personaly iskustva :) sve us svemu ako je cena zaista mizerna uzimaj .)
Ja sam prezadovoljan. Uživancija. Imam model bez tunera, tako da ne znam kakva je slika kad je TV u pitanju, ali generalno kao monitor, za TN je odličan. Uglovi gledanja su super, nema pozadinskog probijanja itd, 2ms odziv... __________________ Scourge of PCBerza
Ja sam ga dobio za 270€ takodje kada se odbio porez. Kupljen je u Beču za 310€ i vraćen porez na granici od 20% ... manje više, stigao me je oko 270€ .) TV tuner je lošeg kvaliteta, sve ostalo ako vas zanima pitajete. Ja uživam u njemu u dnevnoj sobi. Čak sam i PC kućište upario sa PC komponentama kako se ne bi previše odavao utisak da kompjuter kontroliše TV ili sl. Baš je cool za gledanje HD filmova, uživancija.
Monitor, kao monitor, nije loš mada, iskreno više od 24` za mene lično je previše, naravno, za monitor, za tv, ili >=50` ili 42` na poklon
TV tuner je jedan od najgorih, tako da ti je kvalitet slike očajan. Samsung u poslednje vreme da bi smanjio cenu monitorima pravi očajna postolja, pa je to slučaj i sa ovim monitorom. I za kraj, ugao gledanja po vertikali je loš a, to ti je uglavnom veoma bitno, pogotovo što hoćeš da ga koristiš kao TV.
Zaključak: Ipak je to dobar monitor ako ti ne smetaju ove mane.
Preporuka: Uvek, ali uvek, za monitor moraš da ga upališ, kalibriraš i tek tada da kažeš, to jeste za moje oči, nije za moje oči.
za dijagonalu, ali ja se skoro nikad ne igram pa za moj posao je ovo dovoljno, da ne šetam previše očima. Za igre, predpostavljam da je već druga stvar.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: :: za dijagonalu, ali ja se skoro nikad ne igram pa za moj posao je ovo dovoljno, da ne šetam previše očima. Za igre, predpostavljam da je već druga stvar :: :: Inače, monitor je stvarno više nego ok :: :: Samsung SyncMaster XL237 ::
Inače, ono je isto i na mom monitoru i dizajn samog monitora je odličan ali ostaje ti gorak ukus u istima da za relativno puno para dobiješ takvo postolje. Recimo, moj prethodni monitor je bio Samsung 970p i mogao si da ga okrećeš kako si voleo. Recimo za šah, okreneš ga vodoravno i kao da igraš na pravoj tabli
Sad me kopka to sto se prica da je los TV tuner. Ne ocekujem ja da to bude Bog zna sta, vazno je samo da ima tu funkciju. Ne gledam puno TV, tako da mi to nece predstavljati neki znacajan minus.
:: :: :: Inače, ono je isto i na mom monitoru i dizajn samog monitora je odličan ali ostaje ti gorak ukus u istima da za relativno puno para dobiješ takvo postolje. Recimo, moj prethodni monitor je bio Samsung 970p i mogao si da ga okrećeš kako si voleo. Recimo za šah, okreneš ga vodoravno i kao da igraš na pravoj tabli ::
Da se razumemo, ANALOGNI TV tuner `hvata` kanale i lepo sve to podesi, imaš i gomilu opcija u meniju za podešavanje, za rasporedjivanje, bla, bla, ... ali je SLIKA loša, baš je loša. Uporedjivao sam MSI USB tv tuner, koga imam za laptop, i njegova slika je MNOGO BOLJA! Btw. na digitalnim kanalima se ne mogu požaliti previše, slika je odlična, ali toga baš nema kod nas. :( Za TV ga ne bih preporučio, no ja to stvarno slabo koristim.
:: Razlika je i u odzivu, 2 naspram 5 ms u korist ovog bez tjunera :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T & Prolimatech Super Mega & push&pull/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T & CFT-600-14CS :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909 :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.