Hteo sam da vas pitam koja je fora sa 3d naocarima citao sam na google da moze samo na monitorima od 120HZ a i primetio sam da vecinu proizvodjaca nemaju 3d naocare mozda asus?
Kupis LCD 3d monitor svi oni idu na 120hz i nema veceg od 22`` uzmes nvidia 3d vision najace su...instaliras drivere uradis setup i pustis igru koja podrzava 3d sve nove igrice....
Da nisi hteo da uzmeš još jedan monitor i vatreno ih prekrstiš ili uslinaviš? Ono, 2×60=120Hz? Matematički, kao da radi... A, možda, ako ide na 75Hz, može da se overklokuje i na 120Hz, sa dobrim kulerom i 5-6V napona više?
Srećom, uz znanje, nemaš ni dovoljno para, inače bi te zeleni izuli sa ovom `tehnikom` sve bi ti kapa bila ove zime nepotrebna za uši...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.