Ne isplati se nikako... Single karta bi bila neka 3850, 9600GT i slicne.... Koje mogu da se nabave za 40 evra polovne.
Plus slaba driver podrska za tu staru seriju itd. Gledaj neke karte novijeg datuma.
:: Da li je neko probao 2600XT DDR3 256MB u Cross-Fire režimu i koja bi single karta po rezultatima odgovarala dvema prethodno pomenutim? Thnx :: :: xYz
ko dve 8600gt i cak da im saberes performanse neces da dobijes 9600gt a da ne kazem da ti nece dati duplo bolje performanse nego plafon 70-80 posto u najboljem slucaju a negde i manje od 50 posto. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
Malo je nezgodno jer te starije karte nemaju sisteme za smanjenje potrošnje u idle pa troše samo nešto manje nego u load, sa dve bi to bilo prilično.
Inače imam jednu asusovu 2600xt sa ddr4 i uvek sam hteo da probam isplati li se ta akrobacija jer sam je platio 15e, ako bi nabavio još jednu za 20-tak da li bi ta kombinacija bila jača od recimo 9600GT koja košta 40e, blablabla...
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Ja sam platio ovog Sapphire-a 800 din., ako naletim, drugu kartu ne bih sigurno platio više od 15-tak evrića. Btw zar ne troše 2 karte ukupno nekih ~90W?
xYz
:: Malo je nezgodno jer te starije karte nemaju sisteme za smanjenje potrošnje u idle pa troše samo nešto manje nego u load, sa dve bi to bilo prilično :: :: Inače imam jednu asusovu 2600xt sa ddr4 i uvek sam hteo da probam isplati li se ta akrobacija jer sam je platio 15e, ako bi nabavio još jednu za 20-tak da li bi ta kombinacija bila jača od recimo 9600GT koja košta 40e, blablabla.. :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. ::
To su matore karte koje bas i ne skaliraju kako je zamisljeno. Negde dobro, negde lose a negde jedva, tako da bolje da gledas jednu al jacu karticu tipa 3850 pa na gore...
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb ________________________________________________ DDR2 800 @ 833 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 22
:: Ja sam platio ovog Sapphire-a 800 din., ako naletim, drugu kartu ne bih sigurno platio više od 15-tak evrića. Btw zar ne troše 2 karte ukupno nekih ~90W :: :: xYz :: :: :: Malo je nezgodno jer te starije karte nemaju sisteme za smanjenje potrošnje u idle pa troše samo nešto manje nego u load, sa dve bi to bilo prilično :: :: :: :: Inače imam jednu asusovu 2600xt sa ddr4 i uvek sam hteo da probam isplati li se ta akrobacija jer sam je platio 15e, ako bi nabavio još jednu za 20-tak da li bi ta kombinacija bila jača od recimo 9600GT koja košta 40e, blablabla.. :: :: :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: ::
Ja sam skoro nabavio jednu powercolor i muci me jedan problem, kartica ima jako dobro odradjeno hladjenje, ali se ventilator vrti na 100%, e sad ja bi to malo da usporim kako bi postala besumna, ona kobijagi ima sistem da kontrolise obrtaje u zavisnosti od temperature i kobijagi mozes da to menjas iz raznih programa i programi ocitavaju da si promenio obrtaje, ali ona se i dalje vrti na max i ako gpz i slicni programi ocitavaju drugacije. Jel neko zna dal moze uopste na ovoj karti da se menjaju brojevi obrtaja ventilatora?
Zašto ne nabaviš neki alternativni kuler? - Mislim da rizikuješ sa flash-ovanjem biosa.
xYz
:: :: :: :: Ja sam skoro nabavio jednu powercolor i muci me jedan problem, kartica ima jako dobro odradjeno hladjenje, ali se ventilator vrti na 100%, e sad ja bi to malo da usporim kako bi postala besumna, ona kobijagi ima sistem da kontrolise obrtaje u zavisnosti od temperature i kobijagi mozes da to menjas iz raznih programa i programi ocitavaju da si promenio obrtaje, ali ona se i dalje vrti na max i ako gpz i slicni programi ocitavaju drugacije :: Jel neko zna dal moze uopste na ovoj karti da se menjaju brojevi obrtaja ventilatora?
Pa razmisljam da probam neke biose kada mi prodju ispiti :-) Nego se pitam dal mozda ovakve karte tada nisu uopste imale takvu opciju mozda je to tada bilo rezervisano za skuplje modele?
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.