Koj je najbolji driver za 5850 kartu,probao sam par komada ovih zadnjih i svi imaju neki bag..sa jednim driverom slika mi treperi,a na ostalima neki tonovi sive i bele se vide kao svetlo roze...strasno
raic koji ima 5850 kaze u nekoj od danasnjih tema:
18.01.2011. 20:12
status: user broj poruka: 6083
`Ja sam morao da se vratim na 10.10 zbog nekih problema sa mw2, ne sećam se tačno šta je bilo. Al dobro, nemam seriju 6 tako da taj drajver ionako nije pravljen za mene.`
Ako ti ne bude ok ni sa njima, onda ti kartica prsla
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Dobar je 10.10 ali nikako nemojte da instalirate adobe flash player 10.1 nisam mogao nijedan klip na youtube da pustim i uvek mi se pojavljivao plavi ekran i restartovao se sva sreca pa sam imao stariji flash player
Re: raic koji ima 5850 kaze u nekoj od danasnjih tema:
18.01.2011. 20:26
status: user broj poruka: 486
probao sam 10.12 i 10.11 sto je i logicno,ali eto sta mi se desilo,evo stavih ovaj 10.10 i za sad ok sve radi...misim barem nema pomenutih bagova...verovatno je to bingo kombinacija ne znam
:: `Ja sam morao da se vratim na 10.10 zbog nekih problema sa mw2, ne sećam se tačno šta je bilo :: Al dobro, nemam seriju 6 tako da taj drajver ionako nije pravljen za mene. :: :: Ako ti ne bude ok ni sa njima, onda ti kartica prsl :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
Ranije sam imao gomilu problema sa HD 4870, dok sam je imao, oko mesec dana. Za to vreme sam imao problem sa gotovo svim drajverima (od 9.1 do 9.4). Sada, kada imam HD 6870, da kucnem u drvo, radi sve kao podmazano.
Inace, bio sam skeptik u vezi ATI drajvera, imao sam jako losih iskustva sa njima, medjutim, sada su se stvari promenile. Rade perfektno na laptopu (HD 4570) i na desktopu.
drago mi je da ti sljaka kako treba,evo ja provrteo par testova sa ovim 10.10 driverima i za sada sve ok...iznenadila me karta koliko ima snage u dx10 igrama,neverovatn fps cak i na default :S
:: Ranije sam imao gomilu problema sa HD 4870, dok sam je imao, oko mesec dana. Za to vreme sam imao problem sa gotovo svim drajverima (od 9.1 do 9.4). Sada, kada imam HD 6870, da kucnem u drvo, radi sve kao podmazano :: :: Inace, bio sam skeptik u vezi ATI drajvera, imao sam jako losih iskustva sa njima, medjutim, sada su se stvari promenile. Rade perfektno na laptopu (HD 4570) i na desktopu :: :: ::
Ja sam zgrožen zadnjim verzijama od 10.9 pa do 10.12, svaka ima kriminalnih bagova po raznim platformama. Najčešće puca ati2mtag i BSOD-uje komp. Što po internetu u kombinaciji sa flash sadržajem ili kada se gpu malo optereti dekodovanjem.
10.8 držim na xp-u, 64-bitnoj sedmici i 64-bitnom linuxu. Sledeće stavljam, 10.13 ili 11.1 kad budem ima neku mašinu na kojoj ću moći da propustim kroz šake ovake stupiderije. _________________ In The Living Years...
Hm,baxonja jesi li probao 10.10 meni savrseno radi...sad me baci na razmisljanje dal da probam i 10.8...inace na guru 3d sam naso neke modovane 10.10e hotfix,mozda je to cak i najbolje sta znam..
:: :: Ja sam zgrožen zadnjim verzijama od 10.9 pa do 10.12, svaka ima kriminalnih bagova po raznim platformama. Najčešće puca ati2mtag i BSOD-uje komp. Što po internetu u kombinaciji sa flash sadržajem ili kada se gpu malo optereti dekodovanjem :: :: 10.8 držim na xp-u, 64-bitnoj sedmici i 64-bitnom linuxu. Sledeće stavljam, 10.13 ili 11.1 kad budem ima neku mašinu na kojoj ću moći da propustim kroz šake ovake stupiderije :: ________________ :: In The Living Years... :: ::
Sve sam listom probao, kad sveže instaliram neku mašinu, i u roku od sat vremena skapiram da to ne valja ništa. Vratim se na 10.8 i pevam.
Zezali su me i sa PCIe karticama i sa AGP karticama (hotfix serija). 10.8 do daljnjeg. _________________ In The Living Years...
:: Hm,baxonja jesi li probao 10.10 meni savrseno radi...sad me baci na razmisljanje dal da probam i 10.8...inace na guru 3d sam naso neke modovane 10.10e hotfix,mozda je to cak i najbolje sta znam. :: :: :: :: :: Ja sam zgrožen zadnjim verzijama od 10.9 pa do 10.12, svaka ima kriminalnih bagova po raznim platformama. Najčešće puca ati2mtag i BSOD-uje komp. Što po internetu u kombinaciji sa flash sadržajem ili kada se gpu malo optereti dekodovanjem :: :: :: :: 10.8 držim na xp-u, 64-bitnoj sedmici i 64-bitnom linuxu. Sledeće stavljam, 10.13 ili 11.1 kad budem ima neku mašinu na kojoj ću moći da propustim kroz šake ovake stupiderije :: :: ________________ :: :: In The Living Years... :: :: :: ::
ubedio si me,stavljam 10.8...inace mene je zezao i onaj prvi dvi port,kad bocnem u drugi nemam te bagove,ccc sta je vise ovo sa ovim hardverom,uvem ima neka zajebancija da se covek igra dok ne crkne :D
:: :: Sve sam listom probao, kad sveže instaliram neku mašinu, i u roku od sat vremena skapiram da to ne valja ništa. Vratim se na 10.8 i pevam :: :: Zezali su me i sa PCIe karticama i sa AGP karticama (hotfix serija). 10.8 do daljnjeg :: ________________ :: In The Living Years... :: :: :: Hm,baxonja jesi li probao 10.10 meni savrseno radi...sad me baci na razmisljanje dal da probam i 10.8...inace na guru 3d sam naso neke modovane 10.10e hotfix,mozda je to cak i najbolje sta znam. :: :: :: :: :: :: :: :: Ja sam zgrožen zadnjim verzijama od 10.9 pa do 10.12, svaka ima kriminalnih bagova po raznim platformama. Najčešće puca ati2mtag i BSOD-uje komp. Što po internetu u kombinaciji sa flash sadržajem ili kada se gpu malo optereti dekodovanjem :: :: :: :: :: :: 10.8 držim na xp-u, 64-bitnoj sedmici i 64-bitnom linuxu. Sledeće stavljam, 10.13 ili 11.1 kad budem ima neku mašinu na kojoj ću moći da propustim kroz šake ovake stupiderije :: :: :: ________________ :: :: :: In The Living Years... :: :: :: :: :: ::
Nema potrebe za ovakvim izjavama jer to jednostavno nije tačno.
Od verzije catalysta 6 pa na ovamo nikad nisam imao neke probleme zbog kojih bi se vraćao uzanaz kao sada. Uvek sam bez razmišljanja stavljao nove kad se sređuje os. Sada postoje neki problemi i verujem da će biti rešeni.
Zašto jednostavno ne napišete loše su te te i te verzije, a ne ovako nešto ? Najlakše je reći sve je to sranje, pa da jeste, life is piece of shit when you look at it.... _________________ In The Living Years...
:: Brate ne kazu za dzabe da su atijevi drajveri sranj :: :: ::
Equnioxe ja sam lepo napisao na pocetku ove teme zbog kakvih gluposti drajveri ne mogu da se koriste vec moraju ljudi da ptaju koja verzija je dobra a koja nije to je sam dokaz da vec duze vreme fali nesto drajverima.
Ja sam konkretno citirao rečenicu sa kojom se ne slažem i jasno napisao zašto. Nisam pomenuo taj post na koji se pozivaš.
Kada sa nelim konkretnim imam problem ja kažem.
Imao sam x puta problem sa nVidia drajverima ali nikad nisam rekao `Nvidia drajveri su sranje` ili tako nešto.
Lepo izloži problem koji si imao, baš kao i ja gore, i to će verovatno nekome doći kao dobar savet.
Svakim postom se trudim da budem koristan, da pljuje sve redom može svako. _________________ In The Living Years...
:: Equnioxe ja sam lepo napisao na pocetku ove teme zbog kakvih gluposti drajveri ne mogu da se koriste vec moraju ljudi da ptaju koja verzija je dobra a koja nije to je sam dokaz da vec duze vreme fali nesto drajverima :: :: ::
Jesu jer su ljudi debili i ne znaju da koriste google, vecina problema ima neko resenje... Ja ni sa CF ni sa singe kartom nisam imao nekih preteranih problema....
:: Brate ne kazu za dzabe da su atijevi drajveri sranj :: :: ::
Zato kupi ĐiForsa, pa nećeš imati problema sa sranjem od ATi drajvera. Nadaj se samo da nVidija ne izbaci ponovo verziju drajvera koja spaljuje grafičke čipove. Onda si džaba bacao 500 evra na GTX580, da bi imao dobre tasalacije.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.