Da li je neko mozda uspeo da napravi interfejs izmedju skart izlaza na VGA ulaz? Mozda i postoji gotov adapter? Monitor mi ima slobodan VGA ulaz, pa rekoh da ga iskoristim.
Nesto gledam po netu, ali ljudi uglavnom traze VGA ka skartu, tj kontra ovoga sto ja trazim. E sve bi to bilo lepo kada bi neko potvrdio da to radi, tj dosta njih tvrdi da to i ne radi..
Ako neko ima ideju..
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor
Hvala druze, vec sam to video. Bilo je pokusaja bez elektronike, ali izgleda da nije radilo. Ako neko ima bilo kakvu semu, ili predlog ko to moze da odradi neka kaze..
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor
Samo rekoh kad vec imam iptv, i pored nej standardnu kablovsku, da povezem iptv na monitor, da ne ustajem iz kreveta do dnevne sobe za bolju sliku.. : )
Pozdrav.
Jedini nacin ti je da kupis najjeftiniju TV kartu, moze i polovnu samo da ima Line In, cicnc i treba ti jedan SCART adapter. To te sve izadje manje od 20 evra. Da se akas sa adapterima i lemilicama, mozes da prodjes samo skuplje...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.