Posto se moja 5770 upokojila predlozite neku grafu za oko 150e....Molim vas navedite tacan model grafe tj proizvodjaca...Konfiguracija je E 5200 oc 4ghz Asus p5q se 2x2 gb 800mhz Hdd 250gb Chieftec GPS-400AA-101A 400W I ako znate neki dobar servis za grafe preporucite...Pozdrav
kad vec imas tolko para ja bi ti preporucio da skupis jos 10-15-20e i uzmes gtx 460 ili ati 6850.. ako ces ici na ati varijantu izbegavaj gigabyte prevencije radi a ako ces ici na 460 mozes bilo koju samo nemoj bas palit ako ne moras i to je to... sto jeftiniju ganjaj sa sto vise garancije..
uzmi onda asusovu 6850 ako je ima na lageru kod nas.. nemoj gigabyte iz razloga sto je bila defektna serija pa da ti se ne zalomi takav primerak.. i da, za tu rezoluciju je mali overkill ali ajde nadam se da ces uzeti neki ljudski monitor u skorijoj buducnosti pa ce ti trebati :)
koliko ja znam sapphire daje 2 godine garancije a razlika u ceni cini mi se da nije velika, pa bi radije uzeo grafu sa 3 godine jer je prodas recimo za 2 godine sa 1 god garancije (vise para dobijes, lakse prodas)..
Ja sam narucio u duocomu ASUS EAH6850 DC/2DIS/1GD5.Cena je mislim nesto malo preko 18000.Ali je nije bilo na lageru,tako da cu je dobiti prekosutra.Kako po netu pise ona je trenutno best buy. I ima garanciju na 3 godine.Izabrao sam asus jer sve grafike koje su oni proizvodili mi i dan danas rade.
5850 trosi mnogo za performanse koje daje,cak je neka overklokerska 6850 brza a ipak stedljivija itd... Mada kad pogledam tvoj monitor,ne bi se prevario ni da uzmes GTS 450...
Ne trosi, trosi 150W isto kao 6870 a 5-10% je losija (pricam za 5850), a 6850 oko 120W, trose GTS450 i GTX460 mnogo ako ih poredim sa Atijem za performanse koje daju, pa i sve Fermi karte....
:: 5850 trosi mnogo za performanse koje daje,cak je neka overklokerska 6850 brza a ipak stedljivija itd.. :: Mada kad pogledam tvoj monitor,ne bi se prevario ni da uzmes GTS 450.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.