Pa pazi, ja ga imam vec nekih 6 meseci i prezadovoljan sam, moj cale ga ima nesto duze i on je prezadovoljan, a imam ortaka koji ga ima preko godinu dana, i on je prezadovoljan... .)))
Nije u pitanju neki igracki monitor sa odzivom od `0.0000000000000000000000001s`, mnogi ce reci da je 8ms sporo, ali ja licno ne primecujem niikakva zamucenja. Sto se boja tice sasvim su pristojne, isto kao i kontrast i osvetljenje ekrana. Meni je posebno zgodno njegovo postolje, mozes da izvrtis ekran kako ti odgovara da bi nasao odgovarajuci polozaj. DVI prikljucak je samo jos jedan plus, kao i pivot opcija (mozes da okrenes monitor tako da duza ivica stoji vertikalno).
Ja sam ga kupio u SamsungShopu gde je cena bila niza nego u 95% racunarskih firmi, plus sto su mi dozvolili da proverim monitor pre kupovine da li ima mrtvih pixela (btw i kad je moj cale kupovao isti monitor u istoj radnji i njemu su dozvolili, dok po komp. firmama to ne dozvoljavaju ni pod razno)...
Sve pohvale za 940B i SamsungShop, naravno da postoje bolji monitori, ali ovaj (uz jos par wide modela) sigurno daje najbolji odnos cena kvalitet, naravno ako ga nadjes po razumnoj ceni, ja sam moj pre 6 meseci platio 300 evra, pa ti racunaj kol`ko bi sad mogao da kosta...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.