Nova poruka za FSamira,`ako je nije vidjea`,ako je tu i `gljeda`...
16.01.2011. 22:48
status: user broj poruka: 1187
`tata02,ovdje Miljenkin supruznik.Mnogo se nesta iscudjavas a ljikujes.Ljikujes li ti to?!? A za doticna FSamira ima da recem da cu ga vec nac.Da razmijenimo,kako on veli,teljefonista,pregljede i pogljede.Nek se on nista ne sekira jadan.Sve ce da uredimo! A i tebe tata02,ka da nijesi otac.Sram te biljo.Da se sramijes!`
`Opa, nezgodna situacija moram priznati. U tom slučaju ja se onda povlačim i izvinjavam. Sa moje strane na kraju krajeva nije bilo nikakve uvrede ili ne daj Bože nepristojne reči.
Međutim sa Vaše strane je bilo uvreda. Nazvati ljude ovde na forumu da citiram popišanko,bogalj ili keroslav nije u redu. Kako bi ste joj Vi odgovorili?`
Ma kakvi ja izglađujem odnose, to se FSamir pravda, pročitaj malo bolje! Ovo je jače od Farme ili ove nove gluposti što se prikazuje! Pozdrav!
:: `Opa, nezgodna situacija moram priznati :: U tom slučaju ja se onda povlačim i izvinjavam :: Sa moje strane na kraju krajeva nije bilo nikakve uvrede ili ne daj Bože nepristojne reči :: :: Međutim sa Vaše strane je bilo uvreda :: Nazvati ljude ovde na forumu da citiram popišanko,bogalj ili keroslav nije u redu :: Kako bi ste joj Vi odgovorili? :: :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: ::
gpu,ili za tv kartu na samoj karti? bilo koji legacy driver bi morao da radi sa tom kartom,imao sam je nekada,radila je,ali je malo specificna sto se tice drajvera za tv tuner,morao sam stare catalyst drajvere da skidam i stari ccc,jbg,guglaj,nije lako naci...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.