Nije shala. Nigde na internetu ne mogu da pronadjem Leadtek tv2000 XP koji lichi na ovu. Imaju Expert, Global... Juche sam je dobio i trazio po netu, ima samo svideo ulaz, coaxial i za FM. Ostale kartice imaju ulaz ili izlaz i za IR senzor.
e, drz` da ti ga nabijem!
:: Jel ovo neka shala ili..? Pa sve lepo pise na karti, Leadtek winfast 2000 X :: Imao sam identicnu, samo sto se ir nije kacio na us :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
Predak sa USB prikljuchkom za senzor, malo moguce. Nisam je josh stavio, trebace mi drajver za WIN 7 x86. Da ne pogreshim sa drajverom, chini mi se da su osetljive po pitanju instalacije i reinstalacije drajvera.
:: To je neki predak experta,delux-a i globala.. :: :: Uostalom sta ti pravi problem :: :: Drajveri neke od ove tri mladje tv karte ce odogvarati 100 :: ::
Ja bih krenuo sa drajverom od RM verzije, ako se uopste i razlikuju
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Predak sa USB prikljuchkom za senzor, malo moguce :: Nisam je josh stavio, trebace mi drajver za WIN 7 x86. Da ne pogreshim sa drajverom, chini mi se da su osetljive po pitanju instalacije i reinstalacije drajvera :: :: e, drz` da ti ga nabijem! :: :: :: :: To je neki predak experta,delux-a i globala.. :: :: :: :: Uostalom sta ti pravi problem :: :: :: :: Drajveri neke od ove tri mladje tv karte ce odogvarati 100 :: :: :: ::
Ma nema frke, nemoj samo drajvere da instaliraš preko njihovog instalera ko papan. Raspakuj ih pa idi update iz device managera, ako mu ne bude odgovarao odma će da ti kaže da si ze zajebo malo i da tražiš drugi, neće da ti pravi đubre po sistemu.
Samo napred i probavaj redom, eto ja stavljam jedno pivce na global.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Ja bih krenuo sa drajverom od RM verzije, ako se uopste i razlikuj :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll ::
je problem za drajvere,evo i ja muku mucim da nadjem drajver za asonic skyeye bt878,znaci isti cio kao tvoj,ali ne mogu nikako da je ``nateram`` da radi,pa usput da neko i meni pomogne,da ne otvaram novu temu...
Mislim da sam imao drajver i software sa taj, asonic skyeye bt878. Trazio sam tada drajver za Philips kartu sa BT878 i pronashao taj asonic skyeye i josh neke. Sada Equienoxe, tada Bax 2003 je postavio rajver za BT878, ako nadjem dajem link. Pretpostavljam da si probao DScaler?
:: je problem za drajvere,evo i ja muku mucim da nadjem drajver za asonic skyeye bt878,znaci isti cio kao tvoj,ali ne mogu nikako da je ``nateram`` da radi,pa usput da neko i meni pomogne,da ne otvaram novu temu.. :: ::
Nashao sam na disku sve drajvere za XP i 878 koje sam isprobavao, jedn od njih je onaj koji sam spominjao malopre za skyeye. Moram da uradim upload. Javi ako treba, poshto probash ovaj odozgo.
Najveca misterija je kad pokusas da izgladis `stvar`,ha,ha..
16.01.2011. 22:59
status: user broj poruka: 1187
`Opa, nezgodna situacija moram priznati. U tom slučaju ja se onda povlačim i izvinjavam. Sa moje strane na kraju krajeva nije bilo nikakve uvrede ili ne daj Bože nepristojne reči.
Međutim sa Vaše strane je bilo uvreda. Nazvati ljude ovde na forumu da citiram popišanko,bogalj ili keroslav nije u redu. Kako bi ste joj Vi odgovorili?`
instalirao sam ja vec ovaj driver koji si ti meni sad postavio,i u kombinaciji sa dscalerom,ne radi,tj posle odredjenog vremena puca dscaler,kaze nesto fatal error...treba taj bas za taj asonic,ako ti nije preveliko cimnanje,hvala puno unapred drugar!
Prvi rarovan fajl na koji naletish u ovom kompletnom raru je taj shto je Bax 2003 postavio davno, folder `TV KARTA` sadrzi drajver i aplikacij u `878 driver WinXP .rar` pa onda `Intervideo Windvr 3.1 + Serial Key.rar` koji ti moze koristiti i `TV_TUNER_878A.zip` sa drajverom i aplikacijom. Nadam se da cesh pronaci valjani.
:: instalirao sam ja vec ovaj driver koji si ti meni sad postavio,i u kombinaciji sa dscalerom,ne radi,tj posle odredjenog vremena puca dscaler,kaze nesto fatal error...treba taj bas za taj asonic,ako ti nije preveliko cimnanje,hvala puno unapred drugar :: ::
Nisam kod kuce da vidim. Taj odvojeni kompresovani je bax postavio, ostali u folderu su neka druga dva koje sam pronashao davno i ne secam se tachno u kom je taj skyeye. Probaj prvo baxov, mislim da ce raditi a intervideo ti je dobar player za karticu. e, drz` da ti ga nabijem!
:: jel ovaj prvi zipovani fajl ustvari u tom vlikom rar fajlu :: ::
Drajveri od Globala nisu radili tako da nije Globa, nije ni Expert. Drajveri od XP RM FM rade, sve se automatski namestilo na Win 7, i zvuk i daljinski, dok su drajveri za Vistu x86 sa sajta Leadtek.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.