Za one koji ne znaju radi se o GPGPU encoderu ,koji dosta brze odradi proces enkodiranja od CPU.Koristi ATI AVIVO engine koji se instalira posle Catalista .Mnogo je bolja od aplikacije koju mozete naci u Catalistu , jer ima podesavanje birthrate kako video tako i audio ,quality factor ,deinterlace itd.. Program radi sa ATI kartama koje podrzavaju AVIVO engine. Radi i upscaling svih video formata (manja u vecu rezoluciju)
Prednost u odnosu na slican Nvida encoder je sto ima GPGPU ubrzanje i kod enkodiranja u DIVX i WMV format.Ako enkodirate mpeg2 trajanja 10 minuta (720x 480 ) u divx (640x480) za 40 sekundi onda vam je jasno koja je to brzina.
Program isproban na Win7 x64 radi i 64 i 32 bitna verzija.32 bitna verzija ima vise directshow filtera.
Druga stvar vezano za multidmediju ,pojavio se na demonoid CyberLink power director 9 64 bitna verzija programa za video obradu ,podrzava AMD accelerated paralel procesing i hardver encoding .Ati karte koje su podrzane su :(4600 serija,5600 serija ,6800 serija) Program radi sve u full bez problema.Podrzane su i Nvidia karte koje podrzavaju CUDA. Skinite i seed-ujte.
Podrzana je cela hd serija .HD 2000 ,HD 3000 ,naravno neces imati isto ubrzanje kao sa kartama koje imaju vise stream procesora ,ali ces imati. Za Cyberlink Power director moras minimalno 4600 seriju.Ako je manje od toga nema ubrzanje u renderingu.T.J sam Cyberlink ti ne da to kao opciju u setup=u.
:: As Konvertor jel podrzava Ati 3xxx :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: ::
Mani treba samo ovaj AS Konvertor. Znam da nece da radi isto kao na 6xxx ali bolje ista nego nista. Keep cool, keep al the power.
:: Podrzana je cela hd serija .HD 2000 ,HD 3000 ,naravno neces imati isto ubrzanje kao sa kartama koje imaju vise stream procesora ,ali ces imati :: Za Cyberlink Power director moras minimalno 4600 seriju.Ako je manje od toga nema ubrzanje u renderingu.T.J sam Cyberlink ti ne da to kao opciju u setup=u :: :: :: :: As Konvertor jel podrzava Ati 3xxx :: :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.