Nisam ali dosta ljudi nije zadovoljno njome. Jeste brza ali ima dosta problema. Ako vise voli amd onda mu je 6950 dobra kupovina, za manje para dobije funkcionalni 6970. Mada bih ja pre kupio gtx570.
@ribolovac taj shit je vec godinu+ dana king of the hill na polju grafickih kartica :), kada bude nVidia napravila veci shit od tog 5970 onda mozemo da shit-ujemo nVidiju do sutra :).
Posto kostaju i GTX 570 i 6970 i 5970 isto, moj glas ide za 5970.
@gile23 Ja nisam fanboj ni jedne strane, tako da mi je sve jedno. Samo kazem da mi GTX 570 deluje kao najkompletniji proizvod od ponudjena tri. U svakom slucaju DonM7 ce da odluci. Mada ga nesto nema na temi ...
@ostali... Gledam danas test Ausovace 6970na benchmark.rs i ne mogu da se nacudim sve sem FarCry 2 i Dirt-a je 2-5% u korist AMD-a ili isto toliko u korist nVidia gtx580, onu gtx 570 necu ni da spominjem posto je nekako niti smrdi nit mirise, za iste pare je losija od HF6970 fakat... mozete da gledate sedamsto testova i svaki je narihtan za novu spravu ko da su firme platile da ih testiraju i namazu rezultat.
Ovi na benchu su testirali sa novim vozacima i rezultati su vise nego dobri cak mi se cini da je u vise igara bolji AMD, sem u pomenute dve igre...
A jos ako si pametan da uzmes dobru HD6950 pa da je flesnes u HD6970 ih bre malo macetu teleca glava...
Nema tu sta da trazi ni jedna od ovih skupih zelenih karti...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Nisam ali dosta ljudi nije zadovoljno njome. Jeste brza ali ima dosta problema. Ako vise voli amd onda mu je 6950 dobra kupovina, za manje para dobije funkcionalni 6970. Mada bih ja pre kupio gtx570 :: :: ::
Znači, 6970 bolji od 570 na većim rezolucijama, na manjim obrnuto. S obzirom da je 6970 koju desetinu evra skuplja ispada da je bolja kupovina 570, osim naravno ako planiraš više monitora.
Kontam ipak da je varijanta bez konkurencija 6950 + otključavanje.
A inače benchmarku ne verujem ič, AMD ih je vodio u Las Vegas na kockanje i kurvu... mislim kocku i kurvanje.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ali ima dosta ljudi koji jesu zadovoljni kartom. Evo, npr, moj ortak, koji mi je istu davao na test. Karta ima dečijih bolesti, ali reći da je sranje u boji, nije baš realno.
Crosshair IV Formula/X6 1055T & Prolimatech Super Mega & push&pull/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T & CFT-600-14CS
:: Nisam ali dosta ljudi nije zadovoljno njome. Jeste brza ali ima dosta problema. Ako vise voli amd onda mu je 6950 dobra kupovina, za manje para dobije funkcionalni 6970. Mada bih ja pre kupio gtx570 :: :: ::
:: A jos ako si pametan da uzmes dobru HD6950 pa da je flesnes u HD6970 ih bre malo macetu teleca glava.. :: :: Nema tu sta da trazi ni jedna od ovih skupih zelenih karti..
aaaaAHAHAHAHAHAHA
...evo samo da zbog benchmark.rs-a promenim mišljenje.
Taj zaključak je čista truba. Cifre potpuno zavise od rezultata u 2560 X 1600...alo 2560 X 1600. Zajebi ti to malo...prednos nVIDIA karti u normalnim rezolucijama je malo veća nego što bi po tom testu manje upoznat čitalac zaključio.
Evo da svi vide kad pominjemo 2560 X 1600 rezoluciju o kojim monitorima govorimo:
Takav monitor niju skup, ma jok...1349.00 $...i ima ih kod par proizvođača po jedan model. Kao što sam već rekao, ZAJEBI ME REZULTATA U 2560X1600, a posebno Single GPU.
:: :: :: A jos ako si pametan da uzmes dobru HD6950 pa da je flesnes u HD6970 ih bre malo macetu teleca glava.. :: :: :: :: Nema tu sta da trazi ni jedna od ovih skupih zelenih karti.. :: :: aaaaAHAHAHAHAHAH :: :: ...evo samo da zbog benchmark.rs-a promenim mišljenje :: :: :: Mislim, sve smo ovo videli već al ajd... ova poslednja strana je dobr :: :: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/38899-amd-radeon-hd-6970-hd-6950-review-28.htm :: :: :: Znači, 6970 bolji od 570 na većim rezolucijama, na manjim obrnuto. S obzirom da je 6970 koju desetinu evra skuplja ispada da je bolja kupovina 570, osim naravno ako planiraš više monitora :: :: Taj zaključak je čista truba :: Cifre potpuno zavise od rezultata u 2560 X 1600...alo 2560 X 1600 :: Zajebi ti to malo...prednos nVIDIA karti u normalnim rezolucijama je malo veća nego što bi po tom testu manje upoznat čitalac zaključio :: :: Evo da svi vide kad pominjemo 2560 X 1600 rezoluciju o kojim monitorima govorimo :: :: http://www.anandtech.com/show/4070/dell-u3011-review-dells-new-30-inch-flagshi :: :: Takav monitor niju skup, ma jok...1349.00 $...i ima ih kod par proizvođača po jedan model :: Kao što sam već rekao, ZAJEBI ME REZULTATA U 2560X1600, a posebno Single GPU ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.